Haberler

Saba Tümer: Hovarda Değil, Akıllı Kadınım!

Güncelleme:

'Kadın Aklı, Erkek Aklı' tiyatro oyunu kapalı gişe oynayan başarılı ve güzel televizyon yıldızı Saba Tümer, yeni yıla yenilenerek giriyor.

2017'de aldığı kıyafet, çanta ve ayakkabıları ikinci el alışveriş platformu ModaCruz.com'da satışa sunan Saba Tümer 'Ben enerjiye inanırım. Giymediklerini ver ki, yerine yenilerine, daha güzellerine ve hayatında daha çok istediğin şeylere yer aç' dedi. Televizyonda ayakkabıya baktıkları için en çok ayakkabı almak zorunda kaldığını söyleyen Saba Tümer 'Giymediklerimi verip yerine yenilerini alacağım. Çünkü alışverişte hovarda değilim, akıllı kadınım. Bu yüzden de kıyafetlerimi diğer kadınlarla paylaşıyorum' diye konuştu. Bu sezon ilk kez tiyatro sahnesine çıkan 'Bayan Kahkaha' bir keresinde oyunda da gülme krizine girdiğini anlattı: 'Yosi Mizrahi'yle çarpışma sahnemiz vardı. Öyle bir çarptı ki uçtum resmen. Kahkaha krizine girdim, uzun süre toparlayamadım.'

Kaynak: Bültenler / Güncel

Saba Tümer Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title