Haberler

Saadet Partisine Bayram Ziyaretleri

AK Parti, MHP, CHP, DP, BBP, İYİ Parti, Vatan Partisi, HDP, DSP ve HÜDAPAR heyetleri, Saadet Partisine bayram ziyaretinde bulundu.

Saadet Partisi Genel Merkezi'ne gelen heyetleri, Tanıtmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ, Genel Sekreter Tacettin Çetinkaya ile Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman ağırladı.

Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Kadın Kolları MKYK Üyesi Ayşegül Eren Özdemir, Gençlik Kolları MKYK Üyesi Osman Ağzıkara'dan oluşan AK Parti heyetinin ziyaretinde, TBMM'deki milletvekili sayısı ve milletvekillerinin oturacakları alandaki yer sıkıntısına ilişkin konular gündeme geldi.

CHP ve MHP'nin ziyareti

Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi'den oluşan CHP heyeti de Saadet Partisini ziyaret etti.

Milletvekili Karaduman'ın iktidarı eleştirerek, yüklendikleri misyonun önemine vurgu yapması üzerine Kuşoğlu, milletvekillerinin hepsinin üzerine büyük görevler düştüğünü belirtti.

Kuşoğlu, "Saadet Partisini temsil eden iki arkadaşımız olarak daha da yoğun bir sorumluluk altındasınız. Farklılığı mümkün oldukça ortaya koyarsanız biz de destek oluruz, inşallah. Hep beraber hayırlı işler yaparız." diye konuştu.

Saadet Partisini, MHP'den Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya ve Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Koçak ziyaret etti.

Şehitlere başsağlığı, yakınlarına sabır dileyen Depboylu, vatanın, milletin beraberliği ile bütün sorunların aşılacağını ifade etti.

Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğine değinen Depboylu, "Bu dönemde bizi içten de dıştan da kuşatmaya çalışıyorlar. Coğrafya zor, Türkiye'nin misyonu zaten hep zor olmuştur ama biz siyasi partiler olarak bu misyonda yerimizi doğru almalı ve nihayetinde de bu milletin birliği, beraberliği için doğru adımlar atabilmeliyiz. Gelecek kuşaklar bize emanet. Tarihimiz, kültürümüzle birlikte bütün bunların üstesinden geleceğimizi, sorunları çözeceğimize inanıyorum." diye konuştu.

Ağdağ ise "Terörle mücadelede Türkiye son dönemde önemli aşamalar kaydetti. Aslında bunlar önceden beri yürütülmesi gereken çalışmalardı. Teröre ve teröre imkan tanıyacak konulara müsamaha göstermek devletlerin yapmaması gereken bir durumdur, hafife alınacak bir konu değildir. Son dönemdeki İHA'ların ve SİHA'ların kullanımıyla beraber askerimizin de daha profesyonel yaklaşmasıyla beraber terörde çok önemli bir mesafe kat edildi. Bu ülkemiz adına memnuniyet verici." değerlendirmesinde bulundu.

Diğer partiler

Saadet Partisine ayrıca Demokrat Parti (DP) Teşkilat Başkanı Ertan Küçükkaya, Vatan Partisi Örgütlenme Büro Başkanı Savaş Oruç, BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis, DSP Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Yumuşak, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, HDP Adana Milletvekili Kemal Pekgöz ve HÜDAPAR Genel Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük başkanlığındaki heyetler de ziyarette bulundu.

Ziyaretlerde Türkiye'deki ekonomik gelişmeler, ABD Başkanı Donald Trump'ın tutumu, yerel seçim konuları gündeme geldi.

Kaynak: AA / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Cumhuriyet Halk Partisi Ak Parti Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
title