Haberler

Saadet Partisi Ödemiş İlçe Başkanlığına Şahap Bozkurt Seçildi

Saadet Partisi Ödemiş İlçe Başkanlığına Şahap Bozkurt Seçildi

Saadet Partisi Ödemiş İlçe Başkanlığına Şahap Bozkurt seçildi.

Ödemiş Belediyesi Şehir Salonu'ndaki kongre tek listeyle yapıldı.

İl Başkan Yardımcısı Turhan Tutumlu kongrede yaptığı konuşmada, Türkiye'de bir kültür emperyalizmi yaşandığını savunarak, 'Aileler dibinden dinamitlenmeye çalışılıyor. Dizilerin, filmlerin, basındaki yazıların bizle alakası yok' dedi.

İlçe Başkanı seçilen Bozkurt da Eski İlçe Başkanı Mehmet Zungur'a teşekkür ederek, 'Allah'ın izniyle bütün sorunları çözecek kadro Saadet Partisi'nde mevcuttur. Refahyol hükümetini lütfen hatırlayın. Havuz sistemi getirerek, denk bütçe yaparak, kaynak paketleriyle ek vergi, ek zam yapmadık. İşçimize, memurumuza, emeklimize en yüksek maaş artışlarını yaparak, çiftçimizin ve esnafımızın tüm Türkiye'nin yüzünü nasıl güldürdüysek, aynı hizmetleri tekrar yapabilmek için halkımızdan yetki istiyoruz' diye konuştu.

Yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Orhan Halıcı, Mehmet Zungur, Mehmet Emin Sert, Muzaffer Halıcı, Hüseyin Aytekin, Zeki Eker, Zafer Bayaltun, Ali Balcı, Hüseyin Hüsnü Irmak, İdris Uluçay, Ahmet Şenbulun, Muhammet Çelik, Mustafa Bekar ve Hayrunnisa Dağlı.

(DÖ-HLL-MV) - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title