Haberler

Saadet Partisi Gik Üyesi Fatih Erbakan Gaziantep'te Açıklaması

Saadet Partisi GİK Üyesi Fatih Erbakan, "On yedi partinin hepsi, aynen Bremen Mızıkacıları gibi boş laf ve karşılıklı atışmalarla şarkı ve türkülerle göz boyamayla sizleri oyalıyor" dedi.

Erbakan, partilerinin Gaziantep teşkilatınca Demokrasi Meydanı'nda düzenlediği mitingde, babası merhum Necmettin Erbakan'ın seçim zamanlarında yaşadığı sıkıntıları katılımcılarla paylaştı.

"12 Haziran seçimlerine aslında on sekiz tane parti girmiyor. Her zaman söylediğimiz gibi bu 12 Haziran seçimlerine sadece iki tane parti giriyor" diyen Erbakan, şöyle konuştu:

"Bir tanesi Saadet Partisi Milli Görüş'ün tek temsilcisi, diğeri ise merhum liderimizin her zaman dediği gibi diğerleri.

Diğer on yedi tanesi aslında temelde birbiriyle aynıdır. Biz bunu laf olsun diye söylemiyoruz. Bu gerçek tam kırk senedir, elli senedir yaşanarak canlı olarak laboratuvar deneyi gibi denenerek ispatlanmış, milletimiz tarafından görülmüş bir gerçektir. Bu geçen kırk, elli senede ne zaman Milli Görüş iktidara gelse ne zaman merhum Erbakan Hoca iktidara gelse milletin yüzü gülmüş, bolluk bereket refah gelmiş, insanlarımızın cebi para görmüştür. Türkiye kalkınmıştır. Türkiye dış güçlerin taşeronu olmaktan çıkartılmıştır. Ne zaman Milli Görüş iktidardan uzaklaştırılsa milletimiz her zaman Milli Görüş'ü ve Erbakan Hoca'yı mumla aramıştır.

Diğer partilere bir baktığınız zaman ne görüyorsunuz on yedisinin de farklı farklı renkleri var. Gökkuşağı gibi hangi rengi ararsanız var. Amblemleri, logoları birbirinden farklı farklıdır. Birisi kuş koymuş, birisi böcek koymuş, bir tanesi at koymuş, bir tanesi ampul koymuştur. 'Herhalde bunlar birbirinden farklı' dersiniz. Bu on yedi tanesinin şarkıları, türküleri, melodileri farklı farklıdır. Bir tanesi pop, diğeri arabesk, bir tanesi de türkü çalıyor. Şarkılarına baktığınız zaman birbirinden farklı zannedersiniz. Fakat her zaman söylediğimiz gibi bunların hepsi temelde aynıdır. Niçin çünkü bunların on yedisi de Amerika'dan emir almadan adım atamaz. Dış politikada da iç politikada da Kıbrıs ile ilgili konularda da Amerika'ya bağımlıdırlar. on yedi partinin hepsi, aynen Bremen Mızıkacıları gibi boş laf ve karşılıklı atışmalarla şarkı ve türkülerle göz boyamayla sizleri oyalıyor. "

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title