Haberler

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'dan, Hükümete Destek: Sonuna Kadar Arkasındayız

Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da hükümete destek mesajı vererek, "Biz, ABD tehditlerine karşı atılacak her adımın sonuna kadar arkasındayız." dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da hükümete destek mesajı vererek, "Biz ABD tehditlerine karşı atılacak her adımın sonuna kadar arkasındayız" dedi. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Başkan Erdoğan'a seslenerek, "Türkiye'deki bütün siyasi parti genel başkanlarının bir araya geldiği bir 'acil kriz toplantısı' düzenlenmelidir." çağrısında bulundu.

ÇAĞRI YAPTI

Türkiye'nin ekonomik ve siyasi bir kuşatma altına alınmaya çalışıldığının doğru olduğunu ifade eden Karamollaoğlu, şöyle devam etti: "Bu topraklar ırkçı emperyalizmin ve büyük İsrail projesinin hedefindedir. Biz biliyoruz ki rahip Brunson krizi de bu projenin parçalarından birisidir. Bu kriz bahane edilerek Türkiye dış politikada birtakım önemli tavizlere zorlanmaktadır. Unutulmamalıdır ki verilecek her taviz ardından daha büyük bir tavizi getirecektir. Türkiye bu noktada direnmelidir ve asla tehditlere boyun eğmemelidir. Biz ABD tehditlerine karşı atılacak her adımın sonuna kadar arkasındayız. Bu noktada ABD ile gerginleşen ilişkilerimizin yakın geçmişe bakarak değerlendirilmesi gerektiğine inanıyoruz."

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'dan Hükümete Destek: Sonuna Kadar Arkasındayız

ACİL TOPLANTI ÖNERİSİ YAPTI

Karamollaoğlu, Türkiye'nin İran başta olmak üzere İslam ülkeleriyle ekonomik ilişkilerini bir an önce güçlendirmesi gerektiğine işaret ederek, "Sayın Cumhurbaşkanı'na sesleniyoruz, Türkiye'deki bütün siyasi parti genel başkanlarının bir araya geldiği bir 'acil kriz toplantısı' düzenlenmelidir. Bu içeriye ve dışarıya birlik beraberlik görüntüsü verecek ve Cumhurbaşkanının elini güçlendirecektir." dedi.

MERAL AKŞENER'DE DESTEK MESAJI YAYINLAMIŞTI

İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener de dün, "Ekonomide ve dövizde tam anlamıyla bir patlama yaşanmıştır. Hepimiz aynı gemideyiz geminin adı Türkiye Cumhuriyeti'dir. Dünü ve bugünü yarın konuşmak üzere sayın Cumhurbaşkanı'na çağrıda bulunuyoruz; gelin etrafınızı saran sizi sürekli yanıltan o ekonomi kurmaylarından bir an evvel kurtulun. Türkiye Cumhuriyeti, aile şirketiniz değil. Ekonomik tabloyu bozarken yalnızdınız çözüm için birlikte hareket etmeye hazırız. Bugün için ülkemiz ve milletimiz adına Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin yanındayız. Merkez Bankası'na müdahale etmekten vazgeçin" mesajını vermişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title