Haberler

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Açıklaması

"Eğer Milli Görüş'ün yolu kesilmemiş olsaydı Türkiye şu an Almanya'dan da İngiltere'den de Fransa'dan da çok daha önde olurdu"

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Eğer Milli Görüş'ün yolu kesilmemiş olsaydı Türkiye şu an Almanya'dan da İngiltere'den de Fransa'dan da çok daha önde olurdu" dedi.

Partisince İzmit'te bir restoranda düzenlenen iftar programına katılan Kamalak, bir kimse belli bir gelir seviyesine sahip değilse onun mutlu olmasının mümkün bulunmadığını, bu nedenle Milli Görüş'ün 45 yıldan bu yana ağır sanayi, milli sanayi ve yaygın sanayiyi savunduğunu söyledi.

"Eğer Milli Görüş'ün yolu kesilmemiş olsaydı Türkiye şu an Almanya'dan da İngiltere'den de Fransa'dan da çok daha önde olurdu" diyen Kamalak, "Hasımlar bunu anladı. Anladığı için bir kısım yerli gafillerle iş birliği yapmak suretiyle yolumuzu kestiler. Ama emin olun bütün insanların dönüp geleceği kapı bu kapıdır, Milli Görüş kapısıdır, Saadet kapısıdır" ifadesini kullandı.

Kamalak, bugün Ortadoğu'nun kan gölüne dönmüş vaziyette olduğunu dile getirerek, Irak, Libya, Suriye, Mısır, Mali ve Somali'nin, "Bir hastanın doktor beklemesinden daha sabırsız şekilde" Milli Görüşü beklediğini aktardı.

Kocaeli'nin Saadet Partisi'nin göz bebeği olduğunu vurgulayan Kamalak, şöyle devam etti:

"Kocaeli'nin 1 milyon 700 bin nüfusu var. Tüm insanlığın kurtuluşu için bu kardeşlerimizi ziyaret etmemiz gerekiyor. 1 milyon 100 bin seçmen var Kocaeli'de, mutlaka bunların hepsine ulaşmamız icap ediyor. 4 bin 24 sandığımız var. Bu sandık denetimlerini mutlaka oluşturmamız lazım, aksi halde sözle tedavi olmuyor. Hekim olarak işin gereğini yapmamız lazım, sandıklara sahip çıkmamız lazım. Hanım kollarımız, gençlik kollarımız, sivil toplum kuruluşlarımız bir bütün olarak tam teşekküllü bir vaziyette hazır duruma gelmeli. Muhtemeldir ki cumhurbaşkanı seçimlerinden sonra kasım veya aralık ayında bir seçimle karşı karşıya kalabiliriz. O münasebetle hazırlıklı olalım."

Kamalak, tıpkı ecdatları gibi Hakkı hakim kılmak için koşuşturmak zorunda olduklarını belirterek, "Kaybedecek zamanımız yok, 'Ey Osmanlı'nın torunları neredesiniz' diyerek yollara bakıp gözyaşı döken kardeşlerimiz için...  İsrail acımasızca Filistin'i bombalıyor, dünya alem seyrediyor. Seyretmekle kalmıyor, için için gülüyor. Bu yangını söndürecek olan sizlersiniz" dedi. - Kocaeli

Kaynak: AA / Politika

Mustafa Kamalak Almanya Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title