Haberler

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Açıklaması

"Bugün İslam alemi baba katillerinin ürettiği silahlarla birbirlerini katlediyorlar. Ahmetler, Mehmetler, Hasanlar, Hüseyinler adeta birbirlerini katlediyor. Katletmekten de öte daha büyük boyutlu cinayetler işliyorlar"

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Bugün İslam alemi baba katillerinin ürettiği silahlarla birbirlerini katlediyorlar. Ahmetler, Mehmetler, Hasanlar, Hüseyinler adeta birbirlerini katlediyor. Katletmekten de öte daha büyük boyutlu cinayetler işliyorlar" dedi.

Kamalak, Konya'da partisince düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, İslam coğrafyasının kan ağladığını söyledi.

İslam aleminin bu olaylar karşısında seyirci olmaktan öteye gidemediğini savunan Kamalak, bugün İslam coğrafyasının mezar taşlarıyla bölündüğünü, paramparça edildiğini kaydetti.

Kamalak, "Bugün İslam alemi, baba katillerinin ürettiği silahlarla birbirlerini katlediyorlar. Ahmetler, Mehmetler, Hasanlar, Hüseyinler adeta birbirlerini katlediyor. Katletmekten de öte daha büyük boyutlu cinayetler işliyorlar. Son örneği işte Mısır" diye konuştu.

Kamalak, partililerden yaklaşan yerel seçimler öncesi vatandaşlara davalarının iyi anlatılmasını istedi. - Konya

Kaynak: AA / Politika

Mustafa Kamalak Hasanlar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title