Haberler

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Karamollaoğlu Açıklaması

"Cumhurbaşkanlığı seçimine gidiyoruz, seçeceğimiz Cumhurbaşkanı 76 milyonun Cumhurbaşkanı olacak"

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, "Cumhurbaşkanlığı seçimine gidiyoruz, seçeceğimiz Cumhurbaşkanı 76 milyonun Cumhurbaşkanı olacak" dedi.

Karamollaoğlu, Saadet Partisi Kayseri İl Başkanlığının Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Tiyatro Salonu'ndaki Haziran Ayı Genişletilmiş Divan Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, yerel seçimlerde istedikleri sonuçları alamadıklarını söyledi.

"Hem ülkemiz hem de dünya çok badireli bir dönemden geçiyor" diyen Karamollaoğlu, "Bir seçimi atlattık. Bu seçim beklediğimiz şartlarda meydana gelmedi. İnsanlar kamplaştırıldı gruplara ayrıldı ikiye bölündü. Giderek de bu bölünme farklı kamplarda bulunan birbirlerinin düşmanıymış gibi bir hava doğurmaya başladı. Bu kamplaşma neticesinde biz istediğimiz neticeyi alamadık.  Ancak bütün bu gelişmelere rağmen bugün partimiz vardır, ayaktadır" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Karamollaoğlu seçimlerin dost ve sıcak bir ortamda geçmesini beklediklerini dile getirerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Cumhurbaşkanlığı seçimine gidiyoruz, seçeceğimiz Cumhurbaşkanı 76 milyonun Cumhurbaşkanı olacak. Ama öyle bir hava estirildi ki eğer bir Cumhurbaşkanı seçilirse kendisine oy vermeyenler onun düşmanı olarak kabul edilecek, böyle bir seçim olur. Böyle bir Cumhurbaşkanı kimi kucaklayacak. Kucaklamak demek öyle soğukça çekip 'sen benim kardeşimsin' demekle bitmiyor. Onun derdiyle dertlenmek icap eder. Onu hakikaten kucaklamak icap eder. Fiilen fiziki olarak bölüyorlar böyle bir seçim havası olmaz, böyle bir seçimin arkasından hayır da gelmez. Kin ne nefrete dayalı bir yönetimi hiçbir zaman benimsemedik." - Kayseri

Kaynak: AA / Yerel

Temel Karamollaoğlu Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title