Haberler

Saadet Partililer Mitingde Bir Araya Geldi

Devrek Saadet Partisi (SP) Teşkilatı tarafından düzenlenen mitingde adaylar yapacakları faaliyetleri anlattılar.

Devrek Saadet Partisi (SP) Teşkilatı tarafından düzenlenen mitingde adaylar yapacakları faaliyetleri anlattılar.

Saadet Partisi Zonguldak milletvekili adayları Devrek'te düzenlenen mitingde seçildikleri takdirde yapacakları icraatları Devrekli vatandaşlarla paylaştılar. Cumhuriyet Alanında düzenlenen ve SP İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen organizasyonda konuşan SP İlçe Başkanı Hasan Öztürk, "Biz SP ve Büyük Birlik Partisi(BBP) ile adına Milli İttifak verdiğimiz bir mücadelenin içerisine girdik. Oylar bölünmesin değil, ülke bölünmesin derdine düştük. Bu Uğurda hedefe kilitlendik ve bayrağı burada dikmek için tüm gücümüzle çalışmaya yemin ettik. 7 Haziran seçimleri kanaatimize göre Kurtuluş Savaşı niteliğinde olacaktır" diye konuştu.

Milli İttifak milletvekili adayları Yusuf Çetin, Ahmet Çolak, Avukat Derya Özmekik ve Mustafa Taşçı 7 Haziranda göreve geldiklerinde hayata geçirecekleri icraatları vatandaşlarla paylaşarak kendilerine destek verilmesi talebinde bulundular. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Devrek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title