Haberler

S&t Ag'nin İlk Çeyrek Cirosu 104.4 Milyon Euro

S&t Ag, 2007'nin İlk Çeyreğinde 104.4 Milyon Ciro Yaptı. Şirketin Faiz ve Vergi Öncesi Karı 1.6 Milyon Euro Olarak Gerçekleşti.

S&T AG, 2007'nin ilk çeyreğinde 104.4 milyon ciro yaptı. Şirketin faiz ve vergi öncesi karı 1.6 milyon Euro olarak gerçekleşti.

S&T AG, 2007 yılının ilk üç aylık dönemine ait mali rakamlarını açıkladı. S&T grup gelirleri, 2006'nın aynı dönemine oranla yüzde 3 artarak 104.4 milyon Euro oldu. Grubun, faiz, vergi ve amortisman öncesi karı da 3.2 milyon Euro oldu. Şirketin piyasa değerinin 140.2 milyon Euro'ya çıktığı bildirildi. S&T AG CEO'su Christian Rosner, organik büyümeyi desteklemek için ilk çeyrekte bazı yeni inisiyatifler aldıklarını belirterek, şu anda bunları sonuçlandırmaya çalıştıklarını kaydetti. S&T, SAP ile işbirliği yaparak, grubun temsil edildiği 9 ülkede (Polonya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Slovenya, Hırvatistan, Sırbistan, Romanya, Türkiye ve Avusturya) orta ölçekli işletmeler atağı başlattı. Çok sayıda satış ve pazarlama önleminin hedef kitlesini, hızla ve uygun maliyetlerle uygulanabilen, önceden yapılandırılmış SAP çözümlerinin sunulacağı orta ölçekli lüks işletmeler oluşturuyor.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title