Haberler

Rüzgar Esmeyince Plaj Futbolu Oynadılar

Bodrum’da düzenlenen Türkiye Yelken Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan son ayak Muğla İl Yelken Yarışları’nda rüzgar esmeyince sporcular sahilde vakit geçirdi.

Bodrum'da düzenlenen Türkiye Yelken Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan son ayak Muğla İl Yelken Yarışları'nda rüzgar esmeyince sporcular sahilde vakit geçirdi.

Bodrum, Fethiye, Marmaris ve Göcek'te faaliyet gösteren 11 kulüpten toplam 115 sporcu sezonun son il yarışları için Bodrum'da buluşurken, Cuma günü başlayan yarışların ikinci gününde güzel hava sporcuları üzdü. Rüzgarın sıfır noktasına kadar düşmesiyle açıkta bulunan optimistler bile botlarla karaya çekilirken, genç ve minik sporcular denize açılamayınca plaj futbolu oynayarak eğlendiler. Çekişmeli geçen maçı izleyen diğer sporcular arkadaşlarına tezahürat ederek, atılan her golden sonra gol sevincini birlikte yaşadılar.

TYF Muğla İl Temsilcisi Esra Güven'de güzel hava nedeniyle yarışları gerçekleştiremediklerini belirterek," Maalesef bizim işimiz rüzgar ile olduğu için bugün yarış yapamadık. Rüzgarı bekliyoruz, rüzgar olacak ki yelkenlilerle çıkabilecek çocuklar. Fakat bugünü de şöyle değerlendirdik; Biliyorsunuz daha önce aday hakem yapmıştık. Şuan da aday hakemlerimize bir klinik yaptık denizde ve botla geri geliyorlar şu anda" dedi.

Pazar günü havanın uygun olması durumunda yarışları gerçekleştireceklerini belirten Esra Güven ayrıca, Pazartesi günü yine Bodrum'da farklı bir yarış düzenleyeceklerini sözlerine ekledi. Türkiye genelinde düzenlenen üst düzey yarışlara katılmak için mevcut listeye ek sporcu kazandırabilmek için yaklaşık 25 sporcunun katılacağı yarışmaların ise 3 farklı kategoride gerçekleşeceği öğrenildi.

Gün boyu rüzgar olmaması nedeniyle zamanlarının bir çoğunu sahilde geçiren sporcular ve antrenörler ise, yarışların iptalinin ardından Gümbet Koyunda esen hafif rüzgarda antrenman yaparak günü sonlandırdılar. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fethiye Türkiye Bodrum Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title