Haberler

    Rüyası Real Madrid

    Beşiktaş’ta Teknik Direktör Şenol Güneş’in yeni yardımcısı olan Guti Hernandez, büyük bir birikim ve hayallerle geliyor.

    CELAL UMUT EREN

    Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş'in yeni yardımcısı olan Guti Hernandez, büyük bir birikim ve hayallerle geliyor. 2013 yılından bu yana antrenörlük yapan ve sürekli olarak genç takımlarla ilgilenen Guti adeta Real Madrid sahnesinde yetişti.

    Futbolculuğu döneminde Real Madrid'de tam 15 yıl geçiren Guti, 5 yıl da teknik adamlık konusunda uzmanlaştı. Özellikle eflatun-beyazlıların U13 takımından U21 takımına tüm seviyelerde hizmetlerde bulunan genç çalıştırıcının en büyük hayali de Real Madrid'e geri dönebilmek.

    Nisan 2018'de kariyeriyle ilgili planlarını İspanyol basınına anlatan Guti, "Her teknik direktör, Real Madrid'i ister. Her teknik direktörün hayali orada çalışmaktır. Benim hayalim de Real Madrid. Ben ayrıca bu kulübün bir parçasıyım" ifadelerini kullanmıştı.

    Guti'nin teknik adamlık konusunda Zinedine Zidane'ın ardından Real Madrid'in başına geçmesi konusundaki tartışmada ise 3 önemli özelliği öne çıkarılmıştı:

    Guti'nin 'insan ilişkileri' konusundaki başarısı ve adeta bu konuda uzman oluşu en büyük artısı. Ayrıca genç oyuncularla olan iletişimi ve işine duyduğu saygı öne çıkıyor.

    Real Madrid'in tüm altyapı takımlarının kupa kazanması, istikrarı ve sürekli olarak bir üst takıma çıkarılması avantajı olarak lanse ediliyor.

    Formasyon konularındaki farklılığı ve çalıştırdığı genç takımlara kazandırdığı taktiksel kimlik Guti'nin bir diğer artısı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Guti Hernández Şenol Güneş Real Madrid Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title