Haberler

Rusya Meclis Başkanı: "Abd Diğer Ülkelerin Faaliyetlerine Müdahale İçin Teröristleri Kullanıyor"

Rusya Meclisi Duma Başkanı Vyacheslav Volodin, ABD’nin diğer egemen ülkelerin faaliyetlerine doğrudan müdahale için teröristleri baskı olarak kullanıyor" dedi.

Rusya Meclisi Duma Başkanı Vyacheslav Volodin, ABD'nin diğer egemen ülkelerin faaliyetlerine doğrudan müdahale için teröristleri baskı olarak kullanıyor" dedi.

Volodin, Tahran'da Türkiye, İran, Rusya, Çin, Pakistan ve Afganistan meclis başkanlarının terörizmle mücadele konulu toplantısında yaptığı konuşmada, ABD'nin jeopolitik hırsları için, egemen devletlerin faaliyetlerine doğrudan müdahale için teröristleri ve aşırıcıları kullanarak uyumlu ve iyi işleri engellediğini söyledi. Volodyne, ABD'nin bunu şiddet yanlısı aşırıcılıkla mücadele adı altında yaptığını ve bu kavramla meşru otoriteleri bypass ettiklerini söyledi.

Duma Başkanı Volodyne, bu tür faaliyetlerle devlet kuruluşlarının sabote edildiğini dolayısıyla terörizmin daha da büyüyerek o ülkeyi ve bütün bir bölgeyi tahrip ettiğini söyledi. - TAHRAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Rusya Federasyonu Tahran Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title