Haberler

Rusya, Işid'i Denizaltıdan Vurmasına Dair Görüntüleri Yayınladı

Rusya Savunma Bakanlığı resmi youtube hesabından Palmira bölgesinde bulunan IŞİD'e ait hedefleri seyir füzeleri ile vurmasına dair görüntüleri paylaştı.

Rusya Savunma Bakanlığı resmi youtube hesabından Palmira bölgesinde bulunan IŞİD'e ait hedefleri seyir füzeleri ile vurmasına dair görüntüleri paylaştı.

Rusya Deniz Kuvvetlerine ait 'Amiral Essen' gemisi ve 'Krasnodar' denizaltının 'Kalibr' adlı 4 füze ile Palmira bölgesinde bulunan IŞİD'e ait hedefleri vurduğu bildirildi.

Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şunlar denildi:

"Akdeniz'in doğusunda bulunan Rusya Deniz Kuvvetlerine ait 'Amiral Essen' gemisi ve 'Krasnodar' denizaltı, 4 'Kalibr' füzesi ile Palmira bölgesinde bulunan IŞİD'e ait hedefleri vurdu. Tüm hedefler etkisiz hale getirildi. 'Krasnodar' denizaltı gemisi deniz altıdan fırlatma yaptı. Vurulan hedefler, Palmira'nın doğusunda yer alan sığınaklar oldu. ABD, Türkiye ve İsrail komutanlıkları mevcut iletişim kanalları üzerinden yapılacak operasyon konusunda bildirildi. Hedeflerin başarılı bir şekilde etkisiz hale getirilmesi Deniz Kuvvetlerinin, operasyona katılan ve füze fırlatmaları gerçekleştiren gemi ve denizaltının personelinin askeri operasyonlara hazır olduklarını gösteriyor. Rusya Deniz Kuvvetleri, emir aldıktan en kısa zaman sonra hedefleri vurmaya hazır olduklarını sergiledi."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------

Ateşlenen füzeler

Hedeflerin vurulması - Kaçmaz

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rusya Federasyonu Krasnodar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title