Haberler

Rusya ile Samsun Arasındaki Uçuşlar Başladı

Türkiye ile Rusya arasındaki gelişmeler nedeniyle 1,5 yıl önce iptal edilen Samsun ile Rusya'nın Krasnodar şehri arasındaki direkt uçak seferleri yeniden başladı.

Türkiye ile Rusya arasındaki gelişmeler nedeniyle 1,5 yıl önce iptal edilen Samsun ile Rusya'nın Krasnodar şehri arasındaki direkt uçak seferleri yeniden başladı.

RusLine firmasına ait Bombardier CRJ-200 tipi 54 kişilik uçak, Krasnodar'dan havalanarak 40 dakikada Samsun Çarşamba Havalimanı'na iniş yaptı. Uçak, su takı ve folklor gösterileriyle karşılandı, uçaktaki iş adamları ve gazetecilere çiçek takdim edildi.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, havalimanında düzenlenen törende, seferlerin yeniden başlatmasıyla önemli günlerinden birini yaşadıklarını söyledi.

Rusya ile Türkiye'nin artık birbirine daha da yaklaştığına belirten Çakır, "Krasnodar ile Samsun arasında bir köprü kuruldu. Samsun, Karadeniz Bölgesi'nin en güzel şehirlerinden biri. 40 dakikalık uçuşla her iki ülkenin insanları artık birbirini daha yakından tanıyacak." dedi.

Seferlerin ilk başta haftada bir gün yapılacağını aktaran Çakır, "Cumartesi günü gidiş ve dönüş olarak sefer düzenlenecek ama ilerleyen aylarda talebin artmasıyla sefer sayısının artmasını umut ediyoruz." dedi.

RusLine firması Geliştirme Dairesi Başkanı Alexey Donchenko da ilki ülke arasındaki mesafenin artık 40 dakika olduğuna dikkati çekerek talebin artması halinde sefer sayısının artacağını kaydetti.

Kaynak: AA / Ekonomi

Rusya Federasyonu Krasnodar Türkiye Samsun Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title