Haberler

Rusya, Dünya Kupasına Katılan Taraftarlara Yıl Sonuna Kadar Vizeyi Kaldırdı

Güncelleme:

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, FIFA Dünya Kupası için Rusya'ya gelen taraftarlara yıl sonuna kadar Rusya'ya girişte vize uygulanmayacağını duyurdu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, FIFA Dünya Kupası için Rusya'ya gelen taraftarlara yıl sonuna kadar Rusya'ya girişte vize uygulanmayacağını duyurdu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Dünya Kupasının sona ermesinin ardından sonra önemli açıklamalarda bulundu.

"TARAFTARLARA YIL SONUNA KADAR VİZE UYGULANMAYACAK"

Putin, Rusya'nın muhteşem sayılabilecek bir organizasyon gerçekleştirdiğini ifade ederek, "Dünya Kupası için Rusya'ya milyonlarca kişi geldi. Maçları izlemek isteyen taraftarlar yıl sonuna kadar özel işleri nedeniyle Rusya'ya gelmek zorunda kalabilir. Bundan dolayı Rusya olarak aldığımız karar doğrultusunda Dünya Kupasında maçları izleyen tüm taraftarlara yıl sonuna kadar Rusya'ya girişte vize uygulanmayacak" dedi. Milyonlarca kişinin Rusya'yı daha yakından tanıma fırsatı bulduğunu söyleyen Putin, "Birçok insan artık ülkemiz hakkındaki fikirlerini değiştirdi. Bu bizim için önemli bir sonuç" şeklinde konuştu.

Rusya, Dünya Kupası öncesinde maçlara bilet alan yabancı ülke vatandaşlarına vizeyi kaldırmıştı. Maçlar için Rusya'ya giriş yapanlar 'Fun ID' adında bir kimlik almış, bu kimlikle Rusya'ya giriş çıkışlarında pasaport ve vize beyan etmemişlerdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Rusya Federasyonu Vladimir Putin Vize Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

x:

biz sizi yıllardır çok iyi tanıyoruz. tek sevdiğimiz sizin kızlarınız.

1
24
yanıtYanıtla
TexomatiX:

adam işi biliyo. ekonomi canlı dursun diye.

11
1
yanıtYanıtla
NORTH MACEDONIA:

diyorki size kız lazım bize para hadi birbirimizden yararlanalım

3
7
yanıtYanıtla
x:

Yahudi oligarkların bile şerrinden korktuğu, 250 milyar dolar serveti olduğu düşünen bir demokrasi aşığı rusyanın tanınması için vizeleri kaldırmış. tanıyan tanıyor sizi. tek sevdiğimiz kızlarınız.

3
7
yanıtYanıtla
x:

bir şey daha var. işgalci zihniyet güden bir faşist. Ukrayna Doneks ve Kırım

yanıt3
yanıt3
osman bey:

adam insanlık yapmış , bunu bile pis yorumlarıyla kirleten insanlar var çok yazık.

6
3
yanıtYanıtla
x:

osurma osuman. düşünce özgürlüğü olan bir ülkede yaşıyoruz.

yanıt4
yanıt4
serhatbey:

yorum yapanlar sizin kalbiniz fesat. Adam rusya tanınsın gezilip görülsün diye vizeyi kaldırmış :))

8
1
yanıtYanıtla
Tahsin:

Nasıl bir özel işleri için uzatılmış.

2
3
yanıtYanıtla
HIRBO:

HIRVAT CUMHURBAŞKANI KADIN DA HERKESİ EL ENSE YAPIP ÖPTÜ YAN HAKEMLERİ BİLE ÇEKİP ÖPTÜ ADAMLAR ŞAŞIRDI :))KOMİK KADIN

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title