Haberler

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: "Skripal Davasındaki İddialar Kabul Edilemez"

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Moskova’nın "Skripal davası" konusunda ortaya çıkan asılsız iddiaları kabul etmediğini söyledi.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Moskova'nın "Skripal davası" konusunda ortaya çıkan asılsız iddiaları kabul etmediğini söyledi.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, İngiltere'nin Salisburi kentinde eski Rus ajanı Sergey Skripal ve kızının zehirlenmesi konusunda ortaya atılan iddiaların asılsız olduğunu ve bu iddiaları kabul etmediklerini söyledi. Lavrov, Moskova uluslararası güvenlik konferansında yaptığı açıklamada, Moskova'nın bu ve bunun gibi asılsız iddiaları kabullenmeyeceğini duyurarak, "Rusya tarafından 4 Nisan'da düzenlenen Silahlar Konseyi'nin özel bir oturumunda yer alan Kimyasal Silahlar Örgütü'nün teyit ettiği üzere, belirlenen meşru sorular gözardı edilmeyecektir. Salisbury olayı, ABD'de yapılan seçimler, Suriye'deki kimyasal saldırılar ve Katalonya'daki referanduma kadar, pek çok konularda, asılsız suçlamalar ve iddialar kabul edilemez" dedi.

Öte yandan, bugün BM Güvenlik Konseyi de Skripal davasına ilişkin toplantı düzenleyecek. Toplantı, Rusya'nın inisiyatifinde gerçekleşiyor. Rusya'nın BM'deki Daimi Temsilcisi Vassily Nebenzia, İngiltere Başbakanı Theresa May'den Salisburi'deki olayla ilgili Güvenlik Konseyi'nde açık bir oturum düzenlemesini istemişti. - MOSKOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Rusya Federasyonu Sergey Lavrov Moskova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title