Haberler

Rusya Devlet Başkanı Putin'in Atina Ziyareti

"Atina'da Kırmızı Alarm". Yunanistan'ın En Saygın Gazetelerinden To Vima, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Bugün ve Yarın Gerçekleştireceği Ziyaret ile İlgili Olarak Manşetine Bu İfadeleri Taşıdı. Putin'in Gelişi Sebebi ile Polis Özellikle Başbakanlık, Cumhurbaşkanlığı, Hilton Oteli ve Akropol Çevresinde Geniş Güvenlik Önlemleri Aldı.

"Atina'da kırmızı alarm". Yunanistan'ın en saygın gazetelerinden TO VİMA, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in bugün ve yarın gerçekleştireceği ziyaret ile ilgili olarak manşetine bu ifadeleri taşıdı. Putin'in gelişi sebebi ile polis özellikle Başbakanlık, Cumhurbaşkanlığı, Hilton Oteli ve Akropol çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Atina ziyaretine bugün öğleden sonra başlayacak. Putin, akşam saatlerinde Akropol tepesinin eteklerinde bulunan Dionisos Restoran'da Yunanistan Başbakanı Kostas Karamanlis ile buluşacak. Yemeğe Bulgaristan Başbakanı Sergey Stasinev'in de katılması bekleniyor. Üç ülkenin liderleri Perşembe sabahı Burgaz- Dedeağaç boru hattının yapımını başlatacak olan ülkelerarası anlaşmayı imzalayacak. Putin, daha sonra Yunanistan'dan ayrılacak.

(MK-KK-KK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title