Haberler

Rusya'da Karısını ve Çocuğunu Rehin Alan Alkollü Kocaya Operasyon Yapıldı

Güncelleme:

Rusya'da bir adam, karısını ve çocuğunu dövdükten sonra rehin aldı. Kadın ve çocuk, özel timin operasyonuyla kurtarılırken saldırgan kocanın savcılık kararıyla tutuklanması talep edildi.

Rusya'nın Volgograd şehrinde bir adam, karısını ve çocuğunu dövdükten sonra rehin aldı. Kadın ve çocuk, şahsın elinden özel timin operasyonuyla kurtarıldı. Saldırgan kocanın alkollü olduğu ve savcılık kararıyla tutuklanmasının talep edildiği bildirildi.

KARISINI VE ÇOCUĞUNU DÖVEN ADAMA POLİS OPERASYONU

Rusya'nın önemli şehirlerinden olan Volgograd şehrinde bir adam evinde karısı ile tartışmaya başladı. Yaşanan tartışma bir süre sonra şiddete dönüştü. Kapıyı kilitleyen adam karısını dövmeye başladı. Evden gelen çığlık sesleri üzerine komşuları polise haber verdi. Polisin geldiğini öğrenen koca, eline aldığı bıçakla bu kez karısına saldırmaya devam etti. Daha çok sinirlenen koca çocuğunu da dövmeye başladı. Polisin tüm çabalarına rağmen saldırgan koca bir türlü ikna olmadı. Uzun süren pazarlıklara rağmen ikna edilemeyen saldırgan için operasyon kararı alındı.

33 YAŞINDAKİ KADIN AŞIRI FİZİKİ ŞİDDETE MARUZ KALDI

Polis ekipleri olay yerine özel timleri çağırarak operasyon yapılmasını istedi. Özel Tim bir süre sonra olay yerine ulaşarak operasyon hazırlıklarına başladı. Gece vakitlerinde başlayan operasyonla kapı kırıldı, saldırgan koca gözaltına alındı. Polis tarafından kurtarılan 6 yaşındaki çocuğun zarar görmediği, 33 yaşındaki kadının ise aşırı şekilde fiziki şiddete maruz kaldığı öğrenildi.

SALDIRGAN KOCANIN TUTUKLANMASI TALEP EDİLDİ

Öte yandan kadının vücudunun bazı bölgelerinde de bıçak izlerine rastlandı. Çocuk ve anne tedavi altına alınırken saldırgan kocanın da polise direndiği sırada hafif şekilde yaralandığı kaydedildi. İlk belirlemelere göre saldırganın alkollü olduğu ve savcılık kararıyla tutuklanmasının talep edildiği bildirildi.

Saldırgan koca

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Rusya Federasyonu Volgograd Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title