Haberler

Rusya'da Karaya Vuran Tuhaf Yaratık Panik Yarattı, Ne Olduğu Sonradan Anlaşıldı

Rusya'da karaya vuran yılan benzeri devasa canlı halk arasında merak ve panik yarattı. Canlının bir tür deniz yosunu olduğu anlaşıldı.

Rusya'nın kuzeydoğu ucunda yer alan Çukotka Yarımadası kıyılarında çıkan bir fırtınanın ardından kahverengimsi bir renge sahip, yaklaşık 3 metre uzunluğunda dev bir canlıya rastlandı. Bölgedeki denizcilerin dikkatini çeken bu tuhaf yaratığın ne olduğu anlaşılamadı ancak dev bir deniz yılanı olduğu tahmin edildi.

BİR TÜR YOSUN ÇIKTI

Çukotka'daki Beringiya Ulusal Parkı'ndan uzmanlar ise kıyıya vuran bu yaratığın aslında Latince ismi "Nereocystis luetkeana" olan bir tür alg, yani deniz yosunu olduğunu belirtti.

25 METREYE KADAR ÇIKABİLİYOR

Gövde uzunluğunun 25 metreye kadar çıkabildiği kaydedilen bu algin Atlantik Okyanusu'nun Kuzey Amerika kıyılarında yaygın olarak görüldüğü ve bu boyuta yalnızca bir yılda ulaştığı bildirildi. Beringia Ulusal Parkı'nın raporuna göre, bu yosunlar Chukotski Yarımadasına tamamen yabancı. Kuzey Amerika'nın Pasifik Kıyısı için yaygın olan nereocystis luetkeana, Aralık ayında okyanus tabanından kopuyor ve okyanus boyunca yolculuk ediyor. Bu algler genellikle, Aleutian ve Commander Adaları kıyılarında dışarı atılıyor.


Kaynak: Haberler.com / Güncel

Rusya Federasyonu Kuzey Amerika Komik - İlginç Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (31)

KOMSER ŞEKSPİR:

LAA O BENIM ALET. NE ZAMANDIR KAYIPTI, BAK KERATANIN YAPTIĞINA :)

6
22
yanıtYanıtla
Hakan:

Bu iyiydi

yanıt6
yanıt1
üzücü:

desene bülent ersoy gıbı dolasıyordun ne zmandır

yanıt16
yanıt1
sado:

belediye vidanjörünün sondaj hortumu bu bakın ne güzel yorum yaptım değilmi haber güzel yorum güzel editör güzel :)

8
14
yanıtYanıtla
Bayram bal:

karada insan çeşitliliğini çözememişken karadan iki kat fazla Deniz canlılarını nerden çözecekler özerinde boş konuşmaları değilde Allah’ın yaratığı nice varlıkları düşünmek daha hayırlı olacaktır

18
3
yanıtYanıtla
Haci:

Ülkemizde cehaletin boyutu yaptıkları bu yorumlarla belirliyor

19
1
yanıtYanıtla
KUDUSS:

Asalak Trumpa Benziyor Zalim KUDÜS Kararından Sonra Tüm İslam Aleminin Tepkisine Dayanamayınca Mosmor Hatta Kapkara Olunca İntihara Kalkışmış

15
4
yanıtYanıtla
sado:

hayır adamlar büyük oynuyor uzun vade düşünüyor bugün bir iki patırdarlar sonra sonsuza dek kudüs bizim olur diyorlar zaten bunlar fıs ancak birbilerini iyi öldürüyor bize birşey yapamaz bunlar korkak diyorlar haksızda sayılmazlar

yanıt12
yanıt2
Derviş:

Doktor Bu NE ?

9
0
yanıtYanıtla
mehmet:

balina şeysi zannetti millet

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title