Haberler

    Galatasaray'ın L. Moskova'yı Farklı Mağlup Etmesi, Rus Basınında Geniş Yankı Uyandırdı

    Güncelleme:

    Galatasaray'ın Lokomotiv Moskova'yı 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmesi, Rus basınında geniş yankı uyandırdı, gazeteler "Lokomotiv İstanbul'da yandı.", "Cehennem gibi başlangıç." manşetleri attı.

    Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında Lokomotiv Moskova'yı konuk eden Galatasaray'ın rakibini farklı mağlup etmesi, Rus basınında geniş yankı uyandırdı. Kırmızı-yeşilli ekibin 14 yıl aradan sonra Şampiyonlar Liginde bir maça çıktığına dikkat çekilirken, uzun aradan sonra boy gösterdiği kulvarda hüsran yaşadığına vurgu yapıldı.

    İşte Rus basınından başlıklar:

    SPORT EXPRESS : Lokomotiv, İstanbul'da yandı kül oldu.

    SOV SPORT: Cehennem gibi başlangıç... Lokomotiv 14 yıl sonra geri döndü, Galatasaray karşısında eridi.

    INTERFAX: Lokomotiv, Şampiyonlar Ligi'nin ilk maçında Galatasaray'a boyun eğdi.

    SPORTS.RU: Lokomotiv, Galatasaray'a yenildi, enkaz haline geldi.

    SPORTS DAILY: Semin'in planı tutmadı. Lokomotiv, Türkiye'de kaza geçirdi.

    EUROSPORT RUSYA: Lokomotiv, Galatasaray'dan 3 yemeye razı oldu.

    CHAMPIONAT: Lokomotiv, Şampiyonlar Ligi'ne ağır bir yenilgiyle başladı.

    LENTA: Rusya'nın şampiyonu Şampiyonlar Ligi'nde farklı bir yenilgi aldı.

    TELEGRAF (UKRAYNA): Galatasaray, Lokomotiv'i İstanbul'da yıktı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Lokomotiv Moskova Rusya Federasyonu Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (32)

    GALATASARAYLI DADAŞ:

    Ben buradan çocukça kıskançlıklar içinde olmayan, yüzünün karası dışına vurmamış, Herifoğlu herif gibi delikanlı gibi , ülke puanını düşünerek karakterli Yüreği kaldırarak GALATASARAY''ın Şampiyonlar Ligi galibiyetini gerçekten kutlayan büyük FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ, TRABZONSPOR ve diğer takım taraftarlarına teşekkür ediyor, mücadele ettikleri ve edecekleri liglerde yürekten başarılar diliyorum. Diğer ergen zekalılarıda hiç kaale almıyorum. Saygılarıma. . .

    28
    0
    yanıtYanıtla
    lokom atif:

    buldular lokom gibi takımı atın bakalım aglayacagınız günlerde gelecek trabzonn 4 1

    2
    24
    yanıtYanıtla
    orhanbaba:

    kırmızı kart görmeseydi galatasaray maçı size vermezdi neyi övünüyorsun bi maç aldınız diye. . Trabzon diyeceğine Türk takımı olduğu için övünmen lazım. Sanırım Ruslarla bi bağlantın vardır!

    yanıt6
    yanıt2
    tebrik ederim:

    tebrik ederim. Geçen yıl yenildiği ve ülke puanını düşürdüğü ossuruksund mağlubiyetinin yerine ülke puanını geri getirdi. Şimdide daha önce yine ülke puanını düşürdüğü tromsö faciası için bir galibiyet daha alması gerekiyor. Tebrikler gese

    3
    21
    yanıtYanıtla
    yaw he he:

    bunu yazan arkadaş senin ossurukdan takımın ne yaptı acaba merak ediyorum.

    yanıt9
    yanıt1
    angut:

    sen hangi takımın malısın. . ulan ahmak yıllardır GS nin totalde getirdiği ülke puanını hangi takım getirmiş. . bir sezonluk mallar sizi. . .

    yanıt0
    yanıt0
    GÖRÜNTÜ VAR SES YOK:

    nankörlük etme Türk takımları şampiyonla liğine 2 takım la anılıyorsa galatasarayın katkısının çok olduğunu unutma mesele geçmişte kim hangi takıma yenildiği değil, sonunu getirebildiği dir. hep laf hep laf daha bir icratınızı göremedik

    yanıt0
    yanıt0
    Black eagle since 1903:

    Burada vatan millet sakarya edebiyatı yapanlar iyi okusun. Geçen yıl hakemler sayesinde şampiyon oldu şimdide lokomotif trenini yendim diye sevinir ossuruksunds mağduru cinconsaraylılar. geçen yıl bayern-beşiktaş maçından sonra sokaklarda halay sekersen, resmi internet sitenden bayern müziği çalarsan, sekiztaş diye dalga geçersen avrupa maçlarında vatan millet sakarya edebiyatı yapamazsın sarı kedicikler. bende o zaman derim ki 6saray-cinconsaray

    3
    19
    yanıtYanıtla
    SÖZÜM ZOOORRRRRRRRRRRUUUNA GİDENLERE...:

    BLACK EAGLE SİNCE 1903 Sana ve tüm antenli bile çekemeyenlere bu şarkı hediyemiz olsun. Dinle Demet Akalın - Canıma da Değsin

    yanıt4
    yanıt3
    Recep:

    Karga karga gak dei

    yanıt3
    yanıt1
    Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title