Haberler

Rusya'da Ekonomik Kriz Helal Sektörünü Etkilemedi"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - 6. Uluslararası Moskova Helal Fuarı Direktörü Madina Kalimullina konuşması-Çeçenistan Devlet Turizm Komitesi Başkan Yardımcısı Yusup Magomaev konuşması-Bayan giyim firmasının sanat yönetmeni Dilara Sadriyeva konuşması-Helal çocuk gıdası üreten bir firmanın temsilcisi olan Yekaterina Preina konuşması "Rusya'da ekonomik kriz helal sektörünü etkilemedi"- 6. Uluslararası Moskova Helal Fuarı Direktörü Kalimullina: - "Ekonomik kriz şartlarına rağmen, helal ürün satan tek bir firma bile kapanmadı, aksine gerek Rusya gerekse yurt dışından bu sektöre olan ilginin arttığını görüyoruz"- "(AA'nın Global İletişim Ortağı olması) Daha önce farklı medya kuruluşlarıyla iletişim ortaklıkları kurduk. Ancak defa uluslararası bir haber ajansıyla çalışıyoruz.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - 6. Uluslararası Moskova Helal Fuarı Direktörü Madina Kalimullina konuşması- Çeçenistan Devlet Turizm Komitesi Başkan Yardımcısı Yusup Magomaev konuşması-Bayan giyim firmasının sanat yönetmeni Dilara Sadriyeva konuşması-Helal çocuk gıdası üreten bir firmanın temsilcisi olan Yekaterina Preina konuşması "Rusya'da ekonomik kriz helal sektörünü etkilemedi"- 6. Uluslararası Moskova Helal Fuarı Direktörü Kalimullina: - "Ekonomik kriz şartlarına rağmen, helal ürün satan tek bir firma bile kapanmadı, aksine gerek Rusya gerekse yurt dışından bu sektöre olan ilginin arttığını görüyoruz"- "(AA'nın Global İletişim Ortağı olması) Daha önce farklı medya kuruluşlarıyla iletişim ortaklıkları kurduk. Ancak defa uluslararası bir haber ajansıyla çalışıyoruz. Bu bizim için yeni bir seviye" Anadolu Ajansı'nın (AA) Global İletişim Ortağı olduğu 6. Uluslararası Moskova Helal Fuarı Direktörü Madina Kalimullina, Rusya'daki ekonomik krizin helal sektörünü etkilemediğini savundu. Moskova Helal Fuarı'nı AA muhabirine değerlendiren Kalimullina, "Ekonomik kriz şartlarına rağmen, (Rusya'da) helal ürün satan tek bir firma bile kapanmadı, aksine gerek Rusya gerekse yurt dışından bu sektöre olan ilginin arttığını görüyoruz" dedi. Kalimullina, helal ürün endüstrisinin Rusya için dünya pazarında rekabet edebileceği bir alana dönüşebileceğini belirterek, "Sadece Rus değil, yabancı birçok işadamı, bu alanda yapılan yatırımların gelecek vadeden pazarlara açılacağından emin" ifadelerini kullandı. Moskova Helal Fuarı sayesinde, "helal ürün anlayışı ve bilgisinin" geliştiğini anlatan Kalimullina, bu fuarı düzenleme nedenleri arasında, "insnlarda helal bilincini artırmak, ticari bağaları, uluslararası ortaklıkları ve iç üretimi güçlendirmek" gibi nedenlerin yer aldığını belirtti. -"AA'nın Global İletişim Ortaklığı fuarı yeni bir seviyeye çıkartıyor" Kalimullina, AA'nın Global İletişim Ortağı olmasının, Uluslararası Moskova Helal Fuarı'nı yeni bir seviyeye çıkardığını söyledi. Bu sene altıncısı düzenlenen fuarda daha önce farklı medya kuruluşlarıyla iletişim ortaklıkları kurduklarını anlatan Kalimullina, "Ancak ilk defa uluslararası bir haber ajansıyla çalışıyoruz. Bu bizim için yeni bir seviye" dedi. Rusya'nın başkenti Moskova'daki Crocus-Expo'da devam eden Moskova Helal Fuarı'na 200'ün üzerinde firma katılıyor. Rusya'nın helal endüstrisindeki en önemli organizasyonu kabul edilen fuara başta Rusya'da yaşayan Müslümanlar olmak üzere yoğun ilgi gösteriliyor. AA'nın Global İletişim Ortağı olduğu Moskova Helal Gıda Fuarı, 23 Mayıs'a kadar devam edecek.

Kaynak: AA / Güncel

Rusya Federasyonu Anadolu Ajansı Çeçenistan Moskova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title