Haberler

Rüştü Reçber, Karısı İstedi Diye Botoks Yaptırıp Saç Ektirdi

Güncelleme:

Eski kaleci Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber, davetlerin vazgeçilmez isimlerden. Işıl ve Rüştü Reçber önceki akşam yine bir davetteydi.

YÜZÜNE BOTOKS YAPTIRDI

Rüştü Reçber'in seyrekleşen saçlarının önlerine saç ektirdiği dikkatinden kaçmadı. Işıl Reçber, eşini ikna etmiş. Çift sonuçtan çok memnunmuş. Rüştü Reçber yüzüne de botoks yaptırmış.

Rüştü'nün eski ve yeni hali:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Rüştü Reçber Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (10)

Realist:

Bir insan hayatındaki insanı olduğu gibi sever, olmasını istediği gibi değil...

10
0
yanıtYanıtla
Abuzer Kazakgiller:

Allah bir erkeği bir kadının elinde bu şekilde oyuncak yapmasın.bu aile inşallah bir lokma ekmeğe muhtaç olmaz.bu kadın adamı sokakta dilenmek zorunda bırakır.

8
1
yanıtYanıtla
KUTLU:

Erkeğin çirkini yoktur. Naturel olanı vardır. Gedo lu olanı vardır.

9
0
yanıtYanıtla
ask bu iste:

breh breh. . . yarinda ben lezbian oldum sükrücügüm hadi bir ortopediye kadar git gel derse :))) vay geldi sükrünün basina. . . . . . . lan salak karinin her dedigi yapilirmi. .

9
0
yanıtYanıtla
Kemal Öztürk:

Rüştü abi saçı nerde ektrdin güzel olmuş adres ver bende ektireyim

1
5
yanıtYanıtla
Aynur:

Rüştü yenilenmiş-:)

3
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Rustu heryerine kupede taktirir tangada giyer rustucugum senin buhalinidemi gorecektik simdi by millide our

2
0
yanıtYanıtla
İşteBen:

Silvestir Stalone gibin olmusun be bro

1
0
yanıtYanıtla
RACON:

RÜŞTÜ ÇOK CİMRİ ADAMDIR BU MASRAF EVLAT ACISI GİBİ KOYMUŞTUR ŞİMDİ İNŞALLAH BAŞKA İSTEKLERDE BULUNMAZ ÇAKMA MALTA DÜŞESİ..

1
0
yanıtYanıtla
Zuhahahhaha:

Boyle kilibiklar a d ayar oluyom

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title