Haberler

    Rüştü Reçber'in Galatasaray'da Oynayan Oğlu, Fenerbahçe'ye Transfer Oldu

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'nin efsane kalecilerinden Rüştü Reçber'in oğlu Mehmet Burak Reçber, Galatasaray altyapısından Fenerbahçe'ye transfer oldu.

    Galatasaray altyapısında forma giyerken sosyal medya hesabından Fenerbahçe ile ilgili paylaşımlar yapan ve Sarı Kırmızılı taraftarların tepkisini alan Rüştü Reçber'in oğlu Mehmet Burak Reçber, Fenerbahçe altyapısına katıldı.

    Sosyal medya hesabından Fenerbahçeli olduğunu belirten Burak, Fenerbahçe'nin ve Milli Takımın efsane kalecisi Rüştü Reçber'in oğlu olan 12 yaşındaki Burak Reçber, yaptığı paylaşımın ardından Galatasaraylı taraftarlar sert eleştirilere maruz kalmıştı. Yaşanan gelişmelerin ardından Galatasaray'ın Twitter'daki akademi hesabından konuyla ilgili bir açıklama yapılmış ve taraftarlar hoşgörüye davet edilmişti.

    Rüştü Reçber'in Oğlu Fenerbahçe'ye Transfer Oldu

    Kaynak: Skorer / Spor

    Rüştü Reçber Mehmet Burak Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

    500

    Yorumlar (31)

    Yolcu:

    Ne güzel bir Fenerbahçeli Galatasaray alt yapısında yetişiyor ornek olmalı

    12
    3
    yanıtYanıtla
    örnekmiks:

    mefaat su nereye akiyorsa oraya

    yanıt1
    yanıt0
    yorumcu:

    emre de orda yetişmişti. ama içinde fb lilik var işte görüyosun emrede karakter yok.

    yanıt0
    yanıt1
    ...:

    SİZ BURDA FENER GS MUHABBETİ YAPIN . FUTBOLCULARIN UMRUNDAMI SANIYORSUNUZ GS DE OYNAMIŞ FB DE OYNAMIŞ . ADAMLAR NASIL KAMYONLA PARA ALIRIZ ONUN PEŞİNDELER .

    9
    1
    yanıtYanıtla
    SAĞDUYU:

    RAHMİ KOÇ SIKI VE FANATİK BİR BEŞİKTAŞLI. ÜÇ OĞLUNUN ÜÇÜ DE SIKI VE FANATİK FENERBAHÇELİ. ÜSTELİK KOÇ AİLESİNİN EN ÖNEMLİ ÜYESİ OLAN ''ENİŞTE İNAN KIRAÇ'' GALATASARAY VAKFININ DUAYEN BAŞKANI. ANNEM SIKI FENERLİ, BABAM İSE İSTANBULSPORLU, AYNI ZAMANDA İSTANBUL ALTINAY KULÜBÜNÜN LİSANSLI GÜREŞÇİSİ İMİŞ. BİZ İKİ BİRADER RAHMETLİ METİN OKTAY VE KRAL TANJU HAYRANI OLARAK GALATASARAYLI OLDUK. KİMSE ''NE YAPIYORSUNUZ'' DEMEDİ. BUNUN ADINA ''HÜR İRADE''DENİYOR. BENCE HERKES BÖYLE OLMALI.

    9
    0
    yanıtYanıtla
    ŞAPKACI:

    BİR FENERLİDEN HAZIM BEKLEMEK UMUMHANEDE BAKİRE ARAMAKTIR BİLADER. KONU GALATASARAY VE BAŞARI OLUNCA ADAMLAR KUDURUYOR. BU MUZ CUM. CULAR GALATASARAYI SPORTİF VE EKONOMİK VEDE SOSYAL SINIFTA YAKALAYAMADIKLARI SÜRECEDE BU BÖYLE DEVAM EDECEKTİR.

    yanıt1
    yanıt1
    SAĞDUYU:

    ŞAPKACI KARDEŞ. DÜŞÜNCENE SAYGI . . LAKİN BU TARZ ÇEKİŞMELERDEN CEBİNİ, KÜPÜNÜ DOLDURANLARIN DEĞİRMENİNE SU TAŞIMAMAK, MEZELERİ OLMAMAK LAZIM. BAZEN SUSMAK KABULLENMEK DEĞİL, HAKLILIĞINI SESSİZE ALMAK GİBİ DÜŞÜN LÜTFEN. RÜŞTÜ FENERBAHÇENİN EFSANE VE EFENDİ KALECİSİDİR. ÇOCUĞUNU ALMASSI NORMAL. ONDAN KALEYİ DEVRALAN VOLKAN İSE ONUN AYAĞININ KİRİ BİLE OLAMAZ. YILLARCA GOYGOYCULUĞU İLE FENERİN PARALARINI TIRTIKLAYAN, EN SON ALİ KOÇ''A BİLE HAKARET EDENLERE SAHİP ÇIKANLARIN KULAKLARINI ÇINLATALIM YETER.

    yanıt0
    yanıt0
    BARCALI:

    Bir çocuğa dahi tahammülünüz yok mu ey futbolsever yabaniler

    8
    1
    yanıtYanıtla
    TOPLUMA BAK:

    KÜÇÜCÜK ÇOCUKLARA FANATİKÇE SALDIRANLARIN AKIL VE RUH SAĞLIĞI İNCELENMELİDİR

    9
    0
    yanıtYanıtla
    HIRSIZA, DOLANDIRICIYA, GASPÇIYA CEZA.:

    BİR ÇOCUĞUN DUYGULARINA BİLE HAZMEDEMEYEN BİR SPOR ANLAYIŞINA, TARAFTAR AHLAKINA SAHİP BİR MİLLETİZ MAALESEF. . İŞTE BÖYLE KENDİNİ TARAFTAR ZANNEDEN SOKAK SERSERİSİ TİPLERİN YÜZÜNDEN ÇOK SEVDİĞİM MAÇLARA GİDEMİYORUM. . DİLERİM BİR GÜN SPORA SPOR RUHUYLA İZLEYEN KİTLELERE SAHİP OLURUZ.

    8
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title