Haberler

Rüştü Reçber'den Gökhan Gönül'e Destek: Kimse Fenerbahçe'den Para İçin Ayrılmaz

Güncelleme:

Efsane kaleci Rüştü Reçber, Fenerbahçe'den ayrılan Gökhan Gönül'e gösterilen tepkilere sert çıktı: Kimse Fenerbahçe'den para için ayrılmaz. Gökhan manevi eksiklikten dolayı ayrılmıştır.

Rüştü Reçber, Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer olan Gökhan Gönül'ün maddi sorunlar nedeni ile transfer olduğu yönündeki iddiaları eleştirdi.

"HİÇBİR FUTBOLCU PARA İÇİN FENERBAHÇE'DEN AYRILMAZ"

TRT Kent Radyo İstanbul'a telefonla bağlanan Rüştü Reçber, Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transferinin maddi nedenler ile olduğu yönündeki iddiaları eleştirdi. Reçber, "Ben de aynı süreçten geçmiştim. Şunu bilin ki; hiç bir futbolcu para için Fenerbahçe'den ayrılmaz. Gökhan manevi eksiklikten dolayı ayrılmak zorunda kalmıştır" dedi.

AYGÜN ÖZİPEK: FERİT ŞAHENK ADAY OLACAK

Programa konuk olan gazeteci Aygün Özipek ise, Fenerbahçe ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özipek, iş adamı Ferit Şahenk'in 250 milyon Euro sponsorluk parasıyla başkanlığa aday olacağını iddia etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gökhan Gönül Rüştü Reçber Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (3)

ADANALI1907:

Herhes FB yi TV ye yansıtıldığı kadar biliyor. FB nin nasıl yönetildiğini asıl bizim gibi her hafta stada giden taraftara sorun. Bakmayın TV ye YALANNN. . . aziz yıldırımı hiç bir taraftar sevmiyor. Kendini FB den daha üstün gören, aşırı ego sahibi, tribündeki taraftarı hep hor gören ve basına çok iyi konuşan biri o. Gerçekleri görün artık. aziz yıldırım kaldığı sürece FB daha kötüye gidecek. Alex, Ziko, Aykut, Gökhan hep başarılıyken, çeşitli bahanelerle gönderildi. Neden? azizin egoları yüzünden

1
2
yanıtYanıtla
SARILACİVERT:

BUNUN GİBİLERİNİ ALMIYCAN FENERE BİRDAHA ADAM OLUYOLAR BİR YERLERİ KALKIYOR

2
0
yanıtYanıtla
GS 31 HS hastasıyız TURKIYEEEE:

BJK cnurlu kulup oldugu ıcın gıtmstr

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title