Haberler

Rüştü Reçber'den Fatih Terim'e: Gururunla Milli Takımı Bırak

Güncelleme:

Eski milli kaleci Rüştü Reçber, Alaçatı skandalının ardından Fatih Terim'i hedef aldı, "Birileri sizi görevden almadan kendi gururunuzla bırakmanız lazım değil mi?" dedi.

Eski milli futbolcu ve spor yazarı Rüştü Reçber, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Alaçatı'da karıştığı kavga ile ilgili bir yazı kaleme aldı.

Fatih Terim'i istifaya çağıran Rüştü Reçber'in o yazısı:

"Öncelikle hocam, olay nerede, nasıl, ne şekilde olursa olsun, yüzde 100 haklı bile olsanız, yaptığınız çok ama çok yanlış. Aslında bunun siz de farkındasınız..Bir anlık sinirle de, aşırı tahrikle de olsa, bu yanlış ortadan kalkmaz.

"SPORUN BAŞINDAKİ İNSANLARIN YAPTIĞINI KABULLENMEK BANA TERS DÜŞÜYOR"

Bir anlık sinirle de, aşırı tahrikle de olsa, bu yanlış ortadan kalkmaz.Hepimiz bir şeyleri değiştirmek, geliştirmek ve güzel bir noktaya ulaşmak için çaba sarf ederken, sporun başındaki insanların bu yaptıklarını kabul etmek bana ters düşüyor.

En basitinden,– Bu ülkede çocuklar var.– Bu ülkede gençler var.– Bu ülkede sporu gerçek anlamıyla seven insanlar var.

"EĞER İNSANLAR GÜÇ ZEHİRLENMESİ YAŞIYORSA GEREKLİ MERCİLER GÖREVİNİ YAPMAK ZORUNDADIR"

İşte bu sebeplerledir ki, belli konumlara ulaşmış insanların sadece kendilerine ve ailelerine değil, topluma da sorumlulukları vardır.Eğer o insanlar, bu sorumlulukların altında eziliyor ya da güç zehirlenmesi yaşıyorsa, bu kez gerekli merciler görevlerini yapmak zorundadır.İyi şeylerin ödüllendirilmesi gibi, yapılan yanlışların da bir karşılığı olmalı.

Sonuç olarak…– Şahıs kim olursa olsun, bulunduğu makamı suistimal ediyorsa özür dileyip görevini bırakmalıdır.– O bırakmaya yanaşmıyorsa, ilgili merciler tarafından görevinden alınmalıdır.– Hiçbiri olmadı mı? O zaman sözü yeni Spor Bakanı söyleyecek.– O da mı olmadı. Artık talimat verecek makam belli!..

"GURURUNUZLA BIRAKIN"

Denebilir ki, "Efendim insanlar hata yapabilir, hoşgörmek de lazım…" O zaman size Arda Turan örneğini gösteririm. Bir hata yaptı, özür diledi ve daha çok zaman taşıyacağı milli formayı bırakıp gitti.

Şimdi hocam… Birileri sizi görevden almadan kendi gururunuzla bırakmanız lazım değil mi? Ve kimse "Dünya Kupası'na katılma mücadelesi içindeyiz. Bu işi büyütmeyelim" demesin.Bazı durumlar vardır ki, bir karar uygulandığında zarar görürken, aslında doğruluğun temelini atmışsınızdır. Karşılığını da zamanla alırsınız.

"MAZERETİN ÖZRÜ BİLE KABAHATTEN BÜYÜK"

Hocam… Basın toplantısındaki söylemleriniz hangi noktada olduğunuzu bir kez daha gözler önüne serdi. Mazeretinizin özrü bile kabahatinizden büyük… Çünkü hocam, bu ülkenin polisi var, savcısı var, mahkemesi var!"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rüştü Reçber Fatih Terim Türkiye Alaçatı Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title