Haberler

Rus Öğrenci, Etek Altı Video Çekenlerin Cezasız Kalmasını Protesto Etmek İçin Soyundu

Güncelleme:

Rusya'da kadınların etek altı görüntülerini çekenlerin cezasız kalmasını protesto eden üniversite öğrencisi, St. Petersburg metrosunda eteğini kaldırarak çektiği video ile durumu protesto etti.

Rus öğrenci Anna Dovgalyuk, Rusya'daki upskirting (etek altı çekimler) ile ilgili yasayı protesto etmek için soyunarak poz verdi. Farkındalık yaratmak istediğini söyleyen Dovgalyuk, St. Petersburg metrosunda eteğini kaldırarak protesto gösterisi düzenledi.

CEZALANDIRILMIYOR

Rus Üniversite Öğrencisi, Etek Altı Video Çekenlerin Cezasız Kalmasını Protesto Etti

Upskirting, yabancı birinin kurbandan habersiz bir biçimde eteğinin altından görüntülerini kaydetmesine verilen isim. Son yıllarda internet ile birlikte hızla yayılan bu olay, pek çok ülkede basit suçlar arasında sayıldığı için düzgün bir biçimde cezalandırılmıyor. İngiltere geçtiğimiz günlerde aldığı kararla etek altı görüntülerin izinsiz bir biçimde çekilmesini diğer röntgencilik suçlarıyla eşitleyerek 2 yıla kadar hapis cezası öngören yasayı onayladı.

"BİZDEN UZAK DUR"

Rus Üniversite Öğrencisi, Etek Altı Video Çekenlerin Cezasız Kalmasını Protesto Etti

Anna Dovgalyuk, "Bu video, eteklerin altına bakmaktan hoşlanan herkese adanmıştır" başlığıyla YouTube'da paylaştığı videoda "Sizin kurbanınız haline gelen tüm kadınlar adına, buraya bak ve bizden uzak dur" dedi.

3 BUÇUK MİLYON KİŞİ İZLEDİ

Rus Üniversite Öğrencisi, Etek Altı Video Çekenlerin Cezasız Kalmasını Protesto Etti

Video yaklaşık 3 buçuk milyon görüntülenme alsa da istenen amaca ulaşabilmiş değil çünkü yorumların çoğunun hakaret içerikli olduğu görülüyor. Genç kız, aynı İskoçya, Yeni Zelanda ve bazı ABD eyaletlerinde olduğu gibi bu eylemin Rusya'da da cezalandırılmasını istiyor.

Dovgalyuk, "Toplumumuzda genellikle sessiz kalınan ciddi bir sorununa dikkat çekmek istiyorum" açıklamasında bulundu.

Rus Üniversite Öğrencisi, Etek Altı Video Çekenlerin Cezasız Kalmasını Protesto Etti

Kaynak: Haberler.Com / Turizm

Rusya Federasyonu Cinsellik Turizm Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (177)

tnr:

rusya ya vize varmıydı? Ne güzel memleket böyle . .

6
155
yanıtYanıtla
mmmmmmmmmm:

russs favorimdir yerimm çatur çutur

11
71
yanıtYanıtla
celel:

ya. tamam. indir. putile. görüşcez

5
62
yanıtYanıtla
Ayse:

Tüm müslüman ülkelerde eğitimsizlik ve toplumsal baskılar nedeniyle cinsel açlık vardır.

21
22
yanıtYanıtla
ön yargı:

rusya müslüman ülkemi

yanıt0
yanıt1
Alper:

Avrupada yasiyorum. . burada cinsel aclik yokta iyi mi Allah in cahili. . cocuklarin babasi belli degil. . bosanma oranlari yuzde 80 lerde. . herkes birbirini aldatiyor guven hissi sifir. . Avrupaliya tapar bide senin gibi ezikler. .

yanıt1
yanıt1
Karamurat:

Birisi eteğimin altını çekip külotumu görmesin diyosun da açmışın oranı buranı tüm dünyaya külot gösteriyosun ne ayaksın sen rus salatası??bu ne perhiz ne lahana turşusu

21
21
yanıtYanıtla
sema:

türk kadınları her anlamda güzeller, onları güzel yapan böyle beyinsiz ve uçkur düşkünü cehennemlik erkeklere sabrediyor olmaları

23
18
yanıtYanıtla
celll:

sema. hanım. sizin. daha. birgüzeliğinizvar

yanıt3
yanıt1
DOGRUCU:

Gizli çekilmiş olsaydı seyretmesi daha zevkli olurdu. Hoşuma gitmedi bu şekilde

8
30
yanıtYanıtla
Tüm 177 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title