Haberler

Rus Temsilcisi Zenit, Dinamo Minsk'i 8-1 Mağlup Etti

Güncelleme:

Avrupa Liginde Zenit, 4-0 kaybettiği ilk maçın rövanşında Dinamo Minsk'i uzatmalar sonunda 8-1 mağlup etti ve tur atladı.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Zenit, ilk maçta 4-0 yenildiği Dinamo Minsk'i rövanş maçında 8-1 mağlup etti ve mucize bir geri dönüş ile adını üst tura yazdırdı.

Uzun yıllar unutulmayacak maçta Zenit, 10 kişi kaldı ve uzatmada gol yedi ancak 10 kişi ile son 11 dakikada 4 gol atarak mucize bir geri dönüş yapıp Dinamo Minsk'i 8-1 mağlup edip Avrupa'da play-off turuna yükseldi.

İLK MAÇTA ZENİT 4-0 YENİLMİŞTİ

Belarus'ta ilk maçı 4-0 kaybeden Zenit, taraftarı önünde 22. dakikada Paredes ile öne geçti. 66'da Noboa farkı ikiye çıkartırken 72. dakikada ilk golü atan Paredes kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

NORMAL SÜRE 4-0 BİTTİ

10 kişi ile mücadeleyi sürdüren Zenit, 75 ve 78. dakikada Artem Dzyuba'nın attığı gollerle skoru 4-0 yaptı. Karşılaşmanın normal süresi 4-0 tamamlanırken maç uzatmaya gitti.

UZATMADA MINSK ATTI

Uzatmada deplasman ekibi Dinamo Minsk, 99. dakikada Yahaya'nın attığı golle büyük bir avantajı yakaladı.

SON 11 DAKİKADA 4 GOL

Ancak Zenit, uzatmanın son 11 dakikasında mucizeyi gerçekleştirip 4 gol birden buldu. 109'da Driussi skoru 5-1 yaparken Artem Dzyuba, 115. dakikada Zenit'e turu getirecek skoru getirdi ve takımını 6-1 öne geçirdi.

120. dakikada Mak, Zenit adına iki gol daha bulurken skoru 8-1 yaptı ve Zenit, uzun yıllar hatırlanacak maçta Dinamo Minsk'i 8-1 mağlup edip play-off turuna adını yazdıran taraf oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

ŞAPKACI:

Beliktaş 8 yemesin avrupaya göndermeyelim

3
6
yanıtYanıtla
asdew:

ilk maçta 4-0 yendiğin takımdan ikinci maçta 8 gol yemek inandırıcı değil belli ki şike var. yine birileri paraları cebe doldurdu.

6
0
yanıtYanıtla
888:

ARTIK 8TAŞIN KARDEŞ TAKIMI MİNKSSPOR :D:D:D:D

1
4
yanıtYanıtla
Reis:

Bu nasıl bir maç. 90 dakika 4-0 bitiyor, sonra gol yiyen Zenit 4 gol daha atıyor. Bilirsiniz Ruslar kumara ve kadına düşkündür.

4
0
yanıtYanıtla
nası la:

minsk liyim böyle maç mı olur

3
1
yanıtYanıtla
gfdhfghfgjfg:

ilk maçta 4 ye ikinci maçta 8 at.

2
0
yanıtYanıtla
Vay kardeşim:

Ulan şöyle zevkli maçları izleyemiyoruz

0
0
yanıtYanıtla
andsmero denizli:

bu maç araştırılmalı. şike kokusu alıyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title