Haberler

Rus Modacı Antalya'da 2. Kez Ev Sahibi Oldu

Rusya'nın dünyaca ünlü Modacısı Alexandre Vassiliev, Antalya'dan ikinci kez ev sahibi oldu. Ünlü işadamı Hüseyin Samut ile bir araya gelerek yeni dairelerini gezen Rus modacı, bir takım yeni anlaşmalara da imza attı.

Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in eşi Mehriban Aliyev'in onur konuğu olarak Bakü Hayder Aliyev Center'da tertip edilen "Modernizm ve Moda" sergi programına katılan Rus Modacı Alexandre Vassiliev, buradaki programın ardından Antalya'ya geldi. İşadamı Hüseyin Samut ile bir araya gelen Vassiliev, İşadamının Antalya'daki yeni inşaat projelerini gezdi.

Vassiliev: "Antalya Benim İkinci Yuvam"

Geçtiğimiz yıllarda Hüseyin Samut'un projelerinden bir daire satın alarak Antalya'daki ilk evine kavuşan Vassiliev, incelediği yeni projeleri beğenerek Antalya'dan ikinci defa ev sahibi oldu. Antalya'ya olan duygusal bağını her fırsatta dile getiren Rus Modacı, şehir hakkında övgü dolu sözler sarf ederken, Türkiye'de en takdir ettiği isimlerin başında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in olduğunu söyledi. Başkan Türel'in çalışmaları ve başarılarının Antalya için çok önemli olduğunu belirten Vassiliev, "Her geçen gün daha da modernleşen Antalya, Rusya'dan bakınca daha da güzel görünüyor. Antalya benim ikinci yuvam. Gerçek bir yuva haline gelmesi için çok beğendiğim bu şehirden ikinci defa ev sahibi oldum. Her fırsatta Rusya'daki dostlarım ile beraber Antalya hakkında konuşuyoruz. Rusya halkını sürekli Antalya'ya davet ediyorum. Antalya'da kendimi kendi ülkemde gibi hissediyorum. Özellikle kendi vatandaşlarımı burada sık sık görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Sadece turistik faaliyetler için değil, aynı zamanda burada birer yuva sahibi olmaları için de Rusya halkına çağrıda bulunuyorum" dedi.

Aynı zamanda ünlü bir dizaynır olan Alexandre Vassiliev, hem yeni aldığı daire için hem de hayata geçirilmesi planlanan yeni inşaat projelerinde işbirliği yapmak için İşadamı Hüseyin Samut ile bir takım yeni anlaşmalara imza attı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Rusya Federasyonu İlham Aliyev Antalya Moda Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title