Haberler

Rus Modacı Antalya'da 2. Kez Ev Sahibi Oldu

Rusya’nın dünyaca ünlü Modacısı Alexandre Vassiliev, Antalya’dan ikinci kez ev sahibi oldu.

Rusya'nın dünyaca ünlü Modacısı Alexandre Vassiliev, Antalya'dan ikinci kez ev sahibi oldu. Ünlü işadamı Hüseyin Samut ile bir araya gelerek yeni dairelerini gezen Rus modacı, bir takım yeni anlaşmalara da imza attı.

Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in eşi Mehriban Aliyev'in onur konuğu olarak Bakü Hayder Aliyev Center'da tertip edilen "Modernizm ve Moda" sergi programına katılan Rus Modacı Alexandre Vassiliev, buradaki programın ardından Antalya'ya geldi. İşadamı Hüseyin Samut ile bir araya gelen Vassiliev, İşadamının Antalya'daki yeni inşaat projelerini gezdi.

Vassiliev: "Antalya Benim İkinci Yuvam"

Geçtiğimiz yıllarda Hüseyin Samut'un projelerinden bir daire satın alarak Antalya'daki ilk evine kavuşan Vassiliev, incelediği yeni projeleri beğenerek Antalya'dan ikinci defa ev sahibi oldu. Antalya'ya olan duygusal bağını her fırsatta dile getiren Rus Modacı, şehir hakkında övgü dolu sözler sarf ederken, Türkiye'de en takdir ettiği isimlerin başında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in olduğunu söyledi. Başkan Türel'in çalışmaları ve başarılarının Antalya için çok önemli olduğunu belirten Vassiliev, "Her geçen gün daha da modernleşen Antalya, Rusya'dan bakınca daha da güzel görünüyor. Antalya benim ikinci yuvam. Gerçek bir yuva haline gelmesi için çok beğendiğim bu şehirden ikinci defa ev sahibi oldum. Her fırsatta Rusya'daki dostlarım ile beraber Antalya hakkında konuşuyoruz. Rusya halkını sürekli Antalya'ya davet ediyorum. Antalya'da kendimi kendi ülkemde gibi hissediyorum. Özellikle kendi vatandaşlarımı burada sık sık görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Sadece turistik faaliyetler için değil, aynı zamanda burada birer yuva sahibi olmaları için de Rusya halkına çağrıda bulunuyorum" dedi.

Aynı zamanda ünlü bir dizaynır olan Alexandre Vassiliev, hem yeni aldığı daire için hem de hayata geçirilmesi planlanan yeni inşaat projelerinde işbirliği yapmak için İşadamı Hüseyin Samut ile bir takım yeni anlaşmalara imza attı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Rusya Federasyonu İlham Aliyev Antalya Moda Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Everton Liverpool maçı CANLI izle! 24 Nisan Everton Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title