Haberler

Rus Kozmonot, Dünya Kupasını Uzaydan Takip Ediyor

Güncelleme:

Uluslararası Uzay İstasyonu'nda bulunan Rus kozmonot Oleg Artemyev, Soçi'de bulunan Fişt Stadyumu'nu görüntüleyerek Dünya Kupası maçlarını uzaydan takip etti.

Rus kozmonot Oleg Artemyev, Rusya'da Dünya Kupası müsabakalarını izleyemeyince farklı bir yöntem kullandı. Artemyev, Uluslararası Uzay İstasyonu'nda yolculuk yaparken Soçi'de bulunan Fişt Stadyumu'nu görüntüledi.

"BU GERÇEK Mİ?" DİYE SORDU

Sosyal medya hesabından stadyumun fotoğraflarını paylaşan Artemyev, "Uzaktan da olsa Soçi'yi tanıyorum" ifadelerini kullandı.

Stadyum çevresinde kurulan taraftar alanlarına da dikkat çeken Artemyen, "Bu gerçek mi?" diye sordu. Kozmonotun sorusuna cevap veren takipçiler, Artemyen'e maçları anlatarak, turnuva ile ilgili bilgiler verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Soçi Komik - İlginç Spor Dünya Haberler

500

Yorumlar (11)

can:

bizimkiler ancak kavga ederler bağırır çağırır uzayla bilimle neişleri var bol bol cami yaptıralım adamlar uzaya gezi düzenleyecekler marsata hayat kurmaya çalışacaklar

3
5
yanıtYanıtla
Sendrom:

He dostum he. Madem öyle sen niye uzayda değilsin, devletin suçu mu bu da? Sen düşünüp yapsaydın gerekli cihazları, çalışmaları devlet destek vermeyecek miydi? Her alanda destek veriliyor, bunu görüyoruz ki boşa sallamaya gerek yok. Atatürk uzay istasyonu yaptırdı da biz mi bilmiyoruz? Bu ülkenin sorunu cami yapılması değil, bırakın herkes kendi dinini kendi yaşasın, şu bağnazlıktan artık kurtulun. Bu ülkenin asıl sorunu herkesin işi başkasının üzerine yıkmasıdır. Şuan senin yaptığın gibi. . .

yanıt2
yanıt0
BABALIK:

şu an uzaydan mı yazıyorsun kardeş

yanıt0
yanıt0
Büşra:

BENDE UZAYA GIDIP DUNYADAKI HERSEYDEN UZAKLASMAK ISTERDIM

4
1
yanıtYanıtla
KIZILTUGAY:

Trafik yok,anarşi yok,hava kirliliği yok,sinir yok;dünyaya ait hiçbirşey yok.en güzel meslek bu olmalı!

3
0
yanıtYanıtla
01:

bir düşünün millet ne kadar bizden ileri. . . 1. dünya kupasına ev sahipliği 2. dünyası kupasında oynama 3. uzaydan seyretme. . vay bee

1
1
yanıtYanıtla
andsmero denizli:

abi hangi dolmuş geçiyor oradan bende gelecem. kola cips falan da getiririm

1
1
yanıtYanıtla
Meral Akşener:

ABD ve Avrupa göçmenlerden zeki ve adam olanları alıp bilim ve teknoloji için kullanırken Türkiye nerede edik büdük göçmen varsa alıyor sorgusuz sualsiz. Suriyelileri savaş ve ölümden kurtarıyorlar sorsan. Afgan Pers Özbek Hintli ne ararsan Türkiye''de. Biz uzaya vah gideriz.

0
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

çok mu önemli sanki 22 adam top peşinde koşturuyor.

1
0
yanıtYanıtla
Seyran:

Meslek desen meslek değil faydası var mı desen yok ülke mi kurtarıyor yok. . İnsan bir tek para için bir yuvarlak peşinde ömür tüketiyor. Üstelik bu insanlar birbirlerini ve seyircileri tanımıyorlar :)))))

yanıt0
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title