Haberler

Rus Basını, Cska Moskova - Fenerbahçe Maçını Konuşuyor

Moskova'da Oynanan ve 2-2'lik Beraberlikle Sona Eren Cska Moskova-fenerbahçe Karşılaşması Rus Basınında Geniş Yankı Buldu.

Moskova'da oynanan ve 2-2'lik beraberlikle sona eren CSKA Moskova-Fenerbahçe karşılaşması Rus basınında geniş yankı buldu.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı ve deplasmanda rakibiyle 2-2 berabere kaldığı karşılaşmaya Rus gazeteleri geniş yer ayırdı. Genellikle CSKA'nın zafere daha yakın olduğunu belirten gazeteler, kaybedilen iki puanın CSKA'nın bir üst tura çıkma şansını zora soktuğunu ifade etti. Rusya'nın en yaygın spor gazetelerinden Sovetskaya Sport, "CSKA, ikinci cepheyi açtı" başlıklı manşet haberinde Rusya Ligi'nde şampiyonluk umudunu kaybeden CSKA'nın Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk puanına kavuştuğu fakat daha

fazlasını hak ettiği yazdı. Bir dönemler Gaziantepspor ve Trabzonspor'da forma giyen Maxim Romeschenko'nun görüşlerine yer veren gazete, Fenerbahçe'nin en iyi döneminde bulunmasına rağmen CSKA'nın ise çok önemli oyuncuların yokluğunda sahaya çıktığına dikkat çekti. Maksim Romeschenko'nun, "Fenerbahçe maç öncesi kendisini favori olarak görüyordu. Halbuki yanıldığını anladı. Maalesef kalecimizin hatası yüzünden galibiyeti kaçırdık" şeklinde sözleri ise dikkat çekti.

Sport Express Gazetesi ise "Hatalar Komedisi" başlıklı manşet haberinde dünkü maçta atılan tüm gollerin takımların hatasından kaynaklandığına dikkat çekerken, CSKA'nın daha baskılı bir oyun sergilediği ve zafere daha yakın olduğu belirtti.

Komsomoletskaya Pravda Gazetesi'nin ise, "Rus-Türk savaşını Brezilya kazandı" ilginç başlığı dikkat çekerken, CSKA-Fenerbahçe maçında her iki takımda forma giyen Brezilyalı oyuncuların güzel futbol sergiledikleri okurlara aktarıldı. Gazete, çoğunluğu Moskova'da çalışmakta olan Türk işçilerden oluşan Fenerbahçe taraftarlarının ise takımlarına çok müthiş destek verdikleri vurgulayarak, "İyi ki tüm Türk işçiler Fenerli değil. Yoksa stadın tamamını Türkler doldururdu" dedi.

(AK-ERS-ERS-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title