Haberler

Rus Bakan Lavrov, First Lady Melania Trump'ın Bacaklarını Süzünce Dünyaya Rezil Oldu

Güncelleme:

Finlandiya'da düzenlenen zirveye katılan Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un, ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump'ın bacaklarına bakması, ülkesinde alay konusu haline geldi.

Finlandiya önceki gün tarihi bir mini zirveye ev sahipliği yaptı. Başkent Finlandiya'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ABD Başkanı Donald Trump bir araya geldi. İki lider farklı konularda fikir alışverişi yaparken, zirvenin gündem maddesi Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un fotoğrafı oldu.

FIRST LADY'Yİ SÜZMESİ ALAY KONUSU OLDU

Lavrov, iki liderin basın toplantısı sırasında First Lady Melania Trump'ı süzerken yakalandı. Lavrov Rus basınında ve sosyal medyada alay konusu oldu.

"SÜPERDEN DE İYİ"

İki liderin ortak basın toplantısı sırasında ön sırada oturan Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un yine aynı sırada oturan First Lady Melania Trump'a bakarken çekilen görüntüleri sosyal medyada tartışma yarattı. Bir dönem manken olarak dünyayı gezen ve birçok dergiye çıplak poz veren Melania Trump'ın bacaklarına bakarken görüntülenen Lavrov, Helsinki temasları sonrasında, "Görüşmeler muazzam geçti… Süperden de iyi" demişti.

"PUTİN'İ UTANDIRDI" YORUMLARI YAPILDI

Sosyal medyada Lavrov'un bu yorumları First Lady için mi yoksa gerçekten görüşmeler için mi dediği tartışma yaratırken, bazı kullanıcılar, "Lavrov'un Melania'nın bacaklarına bakarken fotoğraflarını Kremlin medyasının yayınlaması Putin'in utancını yeni bir seviyeye çıkardı" yorumunu yaptı.

Rus Bakan Lavrov, First Lady Melania Trump'ın Bacaklarını Süzünce Dünyaya Rezil Oldu

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Sergey Lavrov Donald Trump Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (38)

Dogrucu davut:

Acmak suc degil, bakmak suc? Acarsan bakarlar bu tabiatin dogasi geregidir. Bazi kezbanice arkadaslar bu doganin kanunundan bihaberler.

39
25
yanıtYanıtla
gnmv:

zaten bakilsin diye gösterilmiyor mu

41
6
yanıtYanıtla
Turan:

Tamam da adam ne yapsın at gözlüğü mü taksın? Nasıl bir mantık :D Oradakilerin alayı çaktırmadan bakmıştır. Kadın açmış, adam bakmış yani alan memnun, satan memnun hahaha

34
7
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Yav lavrov kağnağı senin memlekette... Az akıllı ol yav...

37
0
yanıtYanıtla
ENESSON:

Trump bu kadını nasıl aldatmış şaşıyorum. Doğu avrupalı kadınlar üstüne yok. Bizimkiler malesef bunların yanında çok ama çok sönük kalıyorlar. Eskinin şahin ve doğanları gibi:)

12
14
yanıtYanıtla
Tuba ya gitsin:

First ladyside aynı kezbanıda aynı. Baksınlar diye açıp teşhir ederler. Ama bakarsan seni suçlarlar. Üç bilinmeyenli denklem gibiler

19
7
yanıtYanıtla
Erkek:

O açmış Adamda bakar. Ne var bunda. Lavrov açsa Melania bakar. Çok doğal.

19
6
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

gavurlugun sözlügünde *Ayıp* lafı yoktur..

12
13
yanıtYanıtla
salih:

Erkek deyilmi bakacak tabi .

9
15
yanıtYanıtla
Mani-dar Manici:

O nasıl bir baldır bacakKlimayı aç ortam sıcakFazla bakma Sergey''imGözlerin yerinden fırlıyacak

18
5
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title