Haberler

Runmarisrun Maratonu Yoğun Katılımla Geçekleşti

RunMarisRun Yarı Maratonu Marmaris’te yapıldı.

RunMarisRun Yarı Maratonu Marmaris'te yapıldı. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte, bazı bedensel engelli vatandaşların Yarı Maraton'a katılması izleyicilerden büyük alkış aldı.

Marmaris Belediyesi tarından bu yıl üçüncüsü düzenlenen RunMarisRun Maratonu yoğun ilgi gördü. Atatürk Meydanı'nda gerçekleşen etkinlikte, ilk olarak minikler kategorisinde yarışlar yapıldı. Daha sonra, 21 kilometre uzunluğundaki Yarı Maraton, 10, 5 ve 2 kilometre uzunluğundaki Halk Koşusu kategorileri yarışları yapıldı. Yarışların startını Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar verdi. Bedensel engelli vatandaşlar da RunMarisRun'da ter döktü. Bedensel engelli vatandaşların yarışmaya başlaması izleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, etkinlikle ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Marmaris'in birçok özelliği ile adından söz ettirdiğini belirten Acar; "Geleneksel hale getirdiğimiz Freeathlon ve RunMarisRun etkinliklerimiz uluslararası düzeyde devam ediyor. Bu etkinlikler hem Marmaris'in tanıtımı adına, hem de bölgemize getirdiği hareketlilik ve canlılık adına çok anlamlı olduğunu düşünüyoruz. Bir yandan da kent yaşayanı insanımızın, bu yarışlara katılması ve onların teşvik edilmesi bu işin ayrı bir güzelliğini ortaya çıkarıyor. Biz sadece deniz, kum, güneş ve doğal güzelliğiyle kendini tanıtan bir bölge değiliz. Aynı zamanda kültür, sanat ve sportif faaliyetlerle adımızı tüm dünyaya duyuyoruz. "dedi. Yarışların tamamlanmasının ardından dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle etkinlik sona erdi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Marmaris Belediyesi Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title