Haberler

Runje'nin Cezası 1 Maça İndirildi

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Beşiktaşlı Kaleci Runje'ye, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (Pfdk) Tarafından Verilen 2 Maç Oynamama Cezasını 1'e İndirdi.

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Beşiktaşlı kaleci Runje'ye, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen 2 maç oynamama cezasını 1'e indirdi.

Kurul, bugün yaptığı toplantıda, PFDK'nın, bugünkü toplantısında 2 maçla cezalandırdığı Runje için yapılan "jet itirazı" da görüştü. Toplantı sonunda, Runje'nin cezası 1 maça indirildi.

Böylece Runje, Antalyaspor ile yapılacak lig maçında cezasını çekecek ve 26 Nisan Perşembe günü Fenerbahçe ile yapılacak Fortis Türkiye Kupası yarı final maçında forma giyebilecek.

Tahkim Kurulu, Fenerbahçeli futbolcu Edu'nun 3 maç müsabakalardan men cezasını da 2'ye indirdi.

Kayserispor ile deplasmanda yapılan karşılaşmada kırmızı kart gören ve PFDK tarafından 3 maçla cezalandırılan Edu'nun cezası, Tahkim Kurulu'nun bugünkü toplantısında 2'ye düşürüldü.

Beşiktaş ile yapılan Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçı ve ligdeki Vestel Manisaspor maçında cezası nedeniyle forma giyemeyen Brezilyalı futbolcu, görev verilmesi durumunda, yarınki Gaziantepspor maçında oynayabilecek.

Kurul, Gaziantepspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca'ya verilen 1 maç hak mahrumiyeti cezasını da kaldırdı.

Geçen haftaki Sivasspor maçında hakeme karşı sportmenliğe aykırı davranışta bulunmaktan PFDK tarafından 1 maç hak mahrumiyeti cezası verilen Arıca'nın itirazı değerlendiren Tahkim Kurulu, bu cezanın kaldırılmasına karar verdi.

Arıca, yarınki Fenerbahçe maçında takımının başında sahaya çıkabilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title