Haberler

    Rummnigge: Götze Sorumluluk Almalı

    Güncelleme:

    Batı Almanya'nın eski yıldızı, 22 yaşındaki oyuncunun Dünya Kupası finalinde attığı golle bu sezon Bayern Münih için de kilit bir isim olacağını kanıtladığını düşünüyor.

    Bayern Münih'in CEO'su Karl-Heinz Rummenigge, Dünya Kupası finalinde attığı golle Almanya'yı şampiyonluğa taşıyan Mario Götze'nin yeni sezonda kulübü için de bir şeyler yapması gerektiğini düşünüyor.

    22 yaşındaki oyuncu 37 milyon avro karşılığında Dortmund'dan transfer edilmiş ama ilk sezonunda takımı lig şampiyonu olmasına rağmen fazla iz bırakmayı başaramamıştı.

    Sport1'e konuşan Rummenigge, "Götze'nin burada da iz bırakması gerekiyor. Taraftarlar ve medya ondan çok şey bekliyor. İkinci yılına bu doğrultuda başlamalı. Benim ondan neler beklediğimin farkında. Bunu da yapabilecek bir oyuncu." dedi.

    Marco Reus ile ilgilnip ilgilenmediklerine dair soruları da yanıtlayan Rummenigge, "Dortmund ile iyi ilişkiler içerisindeyiz. Ben bir sorun çıkartmak istemem. Dortmund onu sözleşme fesih bedeli karşılığı satabilir veya yeni sözleşme imzalayabilir." şeklinde konuştu.

    Bundesliga'da bu sezon Dortmund ile Bayern Münih'i zorlayacak bir takım çıkıp çıkmayacağı ile ilgili olarak da efsane isim, "Bir kaç takım Dortmund ile Bayern'e yaklaştı. Neler olacağını bekleyip göreceğiz. Leverkusen, önemli bir sponsora ve kaynağa sahip. Wolfsburg da aynı şekilde. Nasıl kadrolar kuracaklarını göreceğiz." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Bayern Münih Mario Götze Dortmund Almanya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title