Haberler

Rumeli Plaza Fon Kurulu'nun Onayına Kaldı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) 50 Milyon YTL Muhammen Bedelle Satışa Çıkardığı Rumeli Plaza Ticari ve İktisadi Bütünlüğün Pazarlık İhalesi, Bugün Gerçekleştirildi.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) 50 milyon YTL muhammen bedelle satışa çıkardığı Rumeli Plaza Ticari ve İktisadi Bütünlüğün pazarlık ihalesi, bugün gerçekleştirildi.

TMSF'den yapılan açıklamada, açık artırma'nın saat 11.00'de TMSF Merkez Binası'nda yer alan Konferans Salonu'nda düzenlendiği bildirildi. Açıklamada, katılımcı firma Y.A.A.O. İletişim Teknolojileri İnternet Tanıtım Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi, 27 Kasım 2007 Salı günü gerçekleştirilen ilk ihalede sunduğu 26 milyon 100 bin YTL'lik teklifini, 35 milyon YTL'ye yükselttiği belirtildi.

Muhammen bedel altında kalan ihale sonucu'nun, Fon Kurulu onayına sunulacağı ifade edilen açıklamada, Kurul'un vereceği karar doğrultusunda ihalenin kesinleşeceği belirtildi. Satışa konu ticari ve iktisadi bütünlük, gayrimenkuller ve menkuller ile bu mal, hak ve varlıkların sözleşmelerinden oluştuğu kaydedildi.

Uzan Grubu'nun borçlarından dolayı devralınan Rumeli Plaza Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 26 Eylül 2007 tarihinde 55 milyon YTL muhammen bedelle satışa çıkarılmış ancak alıcı olmadığı için satışı gerçekleştirilmemişti.

(CHT-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title