Haberler

RTÜK'ten "Makam Aracı" Yalanlaması

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Zahid Akman'ın "4. Makam Arabası İstediğine" İlişkin Olarak İnternet Basınında Yer Alan Haberlerin "Gerçek Dışı" Olduğu Bildirildi.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Zahid Akman'ın "4. makam arabası istediğine" ilişkin olarak internet basınında yer alan haberlerin "gerçek dışı" olduğu bildirildi.

RTÜK'ten yapılan yazılı açıklamada, RTÜK Başkanı Akman'ın bir makam aracı bulunduğu, ihtiyaç halinde bir de kiralama yoluyla temin edilen hizmet aracının kullanıldığı belirtilerek şöyle denildi:

"RTÜK Başkanına ait 1994 model 500 bin kilometrede bir adet Mercedes makam otomobilinin ise Maliye Bakanlığı ile yapılan yazışmalar neticesinde, başka bir resmi kuruma hibe edilmesi için işlemler başlatılmıştır.

RTÜK Başkanı'na 5 yılda bir yeni bir makam otomobili alınması amacıyla RTÜK Yasa Taslağı'na hüküm konulduğu iddiası tamamen gerçek dışıdır."

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title