Haberler
Güncelleme:

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'ndan Çukur'a ceza yağdı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu sezonun ilk üç bölümünde darp, cinayet ve ateşli silah görüntülerine erken saatlerde yoğun olarak yer veren Çukur dizisine oy birliğiyle para cezası müeyyidesi uyguladı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (84)

Ali Can:

Neden acaba RTUK diriliş gibi bir diziye gündüz çocukların TV yi izlediği bir saatte tekrarı yayınladığı için ceza yağdırmıyor.

65
22
yanıtYanıtla
ayşe gül:

çünkü diriliş tarihimizi anlatıyor ve dikkat edersen cinsel içerikli hiç bir sahne bulunmamakta sen diriliş ve çukur vb. dizileri aynı kefeye koyamazsın. . . .

yanıt15
yanıt20
Es:

Bravo

yanıt1
yanıt2
KARA:

AYŞE GÜL ne tarih ne tarih eline kılıç balta kasa tura alan sokağa çıkıyor bu mu tarihin ülke nin hali zaten belli kalkmış ceza veriyor belli bir saat koyarsın millet de ona göre izler o kadar yasaklı yerlerde millet neler izliyor gitsin onlara ceza yazsın nihat hatipoğluna yazsın milleti resmen dinden soğutuyor. . .

yanıt9
yanıt4
Gerek:

Diriliş dizisine laf atan eksikler muhteşem yüzyıl dizisini izlerken ağızlarının suyu akardı.bölüm kaçırnazlar dı

yanıt15
yanıt9
SALAKKOVAR:

ALİ CAN SEN NASIL BİR SALAKSIN

yanıt8
yanıt10
İron Man:

Diriliş Tarihimizi öğretiyor dedin ya. Tek bir soru sana ama cevap yazmana gerek yok. Kendini test edeceksin bu soruyla. Ertuğrul Gazi hangi yüzyılda yaşamıştır. ? Bilmiyosun değil mi :)

yanıt13
yanıt8
boşlar.:

tarih mi çocuk görüyor elinde ne geçirse boğaz kesme hareketi yapıyor tarihimiz boğaz kesme değil zekamızın eseri olmalı . diziciler.

yanıt3
yanıt1
ALİ CAN:

ben diğer dizilerin doğru olduğunu bunun yanlış olduğunu söylemedim. Ben kılıçla kafa kesmeleri çok sevenler için sadece gece saattin de yayınlanmasını, öğle saatinde cocuklarımın psikolojisini bozan bu kanallara ceza yağmasını istedim.

yanıt4
yanıt1
Yılmaz:

RTÜK neden kaldırmıyor bu yayınları? Azıcık mantıklı düşünün. RTÜK buradan parayı kırıyor. Kaldırırsa parayı nerden alacak. Yani demem o ki RTÜKte bunların laciverti

23
0
yanıtYanıtla
MAFYALIK GENÇLİĞİ BOZAR:

Gençlerimiz için çok kötü örnek bir dizi KALDIRILSINNNN, , tam bir bataklık dizisi, , 16 den 35 yaş arası gençler yemin ediyorum mafya özentili hiç kimse itiraz etmesin neden?bu çukur vede kurtlar vadisi, eşkiya dünyaya hükümdar olmaz gibi yerli diziler sayesinde gençlik bozuldu saygı sevgi kalmadı dikkat edin haberlerde bana neden yan baktın vay beni neden solladın vay bana neden yol vermedin geçtin gibi kavga haberleri bu kavgacıların yaşlarına bakın dediğim yaşlar

17
6
yanıtYanıtla
Es:

Kusura Bakmayın ancak bu dizilerle olan bir şey değil Aile ile olan bir şey kimse kendinde aramaz hatayı yetişkinler çocuğumu nasıl yetiştiriyorum onunla ne kadar ilgileniyorum diye kendinize sorun bir sonra dizilere bahane bulun lütfen

yanıt0
yanıt2
üzgün (:

bu dizi yasaklanmalı sokaklarda çukur işareti , öğrencilerin kolunda boynunda çukur işareti bu nedir ya dizi almış başını gidiyor bu ulkede polis kanun yokmuş gibi istedikleri gibi çata küta pata o onu vuruyor o bunu nedir kardeşim bu rezalet.

18
4
yanıtYanıtla
ABDULLAH:

kaldırın şu saçma dizileri. neslimizi yok ediyosunuz.

16
5
yanıtYanıtla
ad:

cogu nesil izlemiyor bu diziyi bırak tv izlemiyor

yanıt1
yanıt0
sa:

bir an önce ekranlardan kalkması gereken dizi

13
8
yanıtYanıtla
KARA:

Dirilişe neden ceza vermiyorsun eline kılıç balta alan sokağa çıkıyor her şeyiniz mi adaletsiz dirilişi neden gündüz gösteriyorsun gündüz millet uyuyor mu bu nasıl iğrenç yobaz bir zihniyet. . . .

10
10
yanıtYanıtla
Sevgili kara:

Sevgili kara! Diriliş tarihi bir dizi ve tarihi bir dizide savaşları elinde şeker çubukları ile onayacak halde değiller. Gelelim çukura. . . Sıfır bir dizisinden esinlenerek günümüzü anlatan bir dizi (maalesef). Kaldı ki çocuklar be saykolardan çok çabuk etkilenebiliyor. Bir dönem kurtlar vadisinde de aynı olaylar olmadı mı ?

yanıt3
yanıt0
KARABABA:

KARA SEN NASIL BİR SALAKSIN

yanıt0
yanıt0
maydonoz:

Dirilişin tarihi bir dizi demek çok büyük saçmalık, zira o tarihler komple karanlık tarihi belge yok tek yazılı belgeler bizans kronikleri tek gerçek olan kahramanlıklar belki dizide daha azı var. senaryolar tarihle alakasız osman bey adı bile yanlış otman bey ot ateş demek Türkçe her şeyde bir çarptırma var

yanıt0
yanıt1
ÇUKUR DEĞİL DÜZLÜK LAZIM:

PARA CEZASI Bİ ŞEY DEĞİL KALDIRIN BU SAÇMA DİZİYİ

14
5
yanıtYanıtla
:

bu diziler yayından kaldırılmalı en kısa zamanda

10
8
yanıtYanıtla
asd:

Gençliği böyle kıro dizilerle zehirlemeye devam edenler. . . Ve buna göz yumanlar. . . Yatacak yeriniz yok. . . . . . . . . .

14
4
yanıtYanıtla
kamboçyalı:

ceza değil direk yayından kaldırılsın. tam bir saçmalık zırvası o vb diğer diziler. . .

12
5
yanıtYanıtla
KARA:

O zaman nihat hatipoğluna da ceza ver halkın dini duyguları ile oynuyor kendisi krallar gibi zengin fakire az para ile şükür et diyor . . . . .

14
2
yanıtYanıtla
bıktık artık bu anlamsız dizilerden:

yayından kaldırın şu şiddeti , cahilliği , kötülüğü marifet sayıp anlatan saçma diziyi. . . millet aya gidiyor biz sokak ağızlarıyla vur kırla saçmalıklara devam ediyoruz . bu ne yaaa . türkiyede hiçmi adam gibi sinema dizi yapılamayacak. . . . yönetmenim diyenler çok gülüyoruz size çokk. . .

11
4
yanıtYanıtla
Gençlik:

Geç bile kalındı. Bu dizileri insana kin nefret şiddet aşılamaktan başka bir işe yaramıyor

9
5
yanıtYanıtla
a:

ben kendi adıma bi dizide şiddet var diye aşılanmıyorıum. ama tabi toplum etkilenir belki. ihtimal. tüm korku da bu dimi. o açıdan bakarsak aslında kimkime dumduma aşkı memnu tarzı diziler var. baldıza yan gözle bakma üzerine. yani bence hatalı karar. ya tamamen teletubi tarzı diziler yapılsın. insanları sıfır etkileyecek.

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

Yorum yapan arkadaşlar, siz oturun aşk dizileri seyredin çocuklarınıza çok iyi örnek olucak. .

11
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın Yanlışsın:

aşk ve sevgi insanın tabiatında ve genlerinde var. seviyeli olduğu sürece silahlardan çok daha iyidir.

yanıt0
yanıt0
fatih:

hele şükür, hele şükür. neredesiniz RTÜK. adamlar tv ekranından suçu suçluyu övüp, gençleri suça teşvik ediyor, özendiriyor. kaç yıl olmuş dizi başlayalı daha yeni para cezası kesilmiş, yayından kaldırın lütfen. çok geç olmadan. . .

9
3
yanıtYanıtla
atakan:

şu diziyi kaldırın yayından kardeşim ya yeter ya öğretici eğitici dizler yapılsınl ya sokak serserilerini tavan yaptırıyorsunuz bu sanatçı denen mahluklarda bundan servet yapıyor yazık ya

8
3
yanıtYanıtla
ado:

pepe izle kardeşim eğitici ve öğretici

yanıt0
yanıt1
KAYSERİ38:

KANAL NE KADAR ÇOK KAZANIRSA DEVLET O KADAR ÇOK VERGİ KESİYOR NEDEN KALDIRSIN BANA AÇIKLAR MISIN LÜTFEN

yanıt0
yanıt0
VEDAT:

diğer dizilerde pamuk helva mı veriyorlar sanki

8
1
yanıtYanıtla
atarlı genç:

dizilere şuna buna laf edeceğinize anne baba olarak bilinçli çocuklar yetiştirin.

8
1
yanıtYanıtla
:

ATARLI GENÇ bu nasıl olacak peki. şimdi diyelim ki sen 15 yaşındasın. Annen veya baban sana bu diziyi izleme yasağı koysun. Gerçekten izlemeyecek misin?Bir yolunu bulup istediğini yapacaksın yine. Bir aile engel olsa bile diğerinin çocuğu seyredecek. Onun için de kökten çözüm gerekir. Bu diziler gençlerin ve çocukların olduğu saatlerde oynatılamaazzzzzz. Hatta bu tür diziler hiiiiç oynatılmamalı.

yanıt3
yanıt1
ÇUKURRRR:

DİZİDE BİRLİK BERABERLİK VE AKSİYON VAR NE ZORUNUZA GİTTİ DE CEZA YAĞIYOR YAMAÇIN REPLİKLERİMİİ

4
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

perihan ablalar lı. . adile naşit li. . . güzellikleri bizden elimizden kim çaldı

7
1
yanıtYanıtla
gonyali:

boyle filmler yapmaya devam ederseniz bunlardan etkilenen cahil goklere ucan halk birilerinin yolda keser dograr kadin cinayetleri artar insanlarin sinir uclariyla oynuyorsunuz, kurtlar vadisi yok efendim cukur yok efendim bilmem ney caniniz cehenneme ceza yetmez kaldirin bu dizileri Allah askina. . . . . . . . . . !Dun bir kadin cinayeti daha oldu guzel ulkemde her gun ortalama 1 kadin olduruluyor orlama 40 kisi turkiye genelinde incir cekirdegini doldurmayacak sebeplerden dolayi olduruluyor. . . . . . . . . .

8
0
yanıtYanıtla
bilo:

01 Adana dizisini de aynı yapsınlar Daha fazla şiddet var o dizide

6
1
yanıtYanıtla
ÜST SOKAKLAR:

arka sokaklarda gece gündüz 11 yıldır çatışma var. . . .

7
0
yanıtYanıtla
mehmetk:

hayret! yeni mi akıllarına gelmiş? ayrıca onlarca daha taciz, tecavüz, şiddet ve ateşli silahlar olan dizi var tv''de ve onlara neden herhangi bir yaptırım uygulanmıyor?

4
3
yanıtYanıtla
MÜCOO:

KALDIRILSIN BU YAYINLAR . . YETER ARTIK MİLLET KABADAYI OLMUŞ . .

6
1
yanıtYanıtla
ayşe:

çukur birzamanlar çukur ova hercai den başka dizimi izlenir be siz kafayı sıyırmışınız arkadaş puhaaaaaaa :D :D :D

3
4
yanıtYanıtla
kırmızı:

aynen kanka

yanıt2
yanıt2
ahmet:

baştan aşağı kabadayılık ve kanunsuzluk özendiriliyor. kurtlar vadisi ile başlayan bu gidiş iyiye doğru değil.

4
3
yanıtYanıtla
ad:

konsept o. yani bu dizi sanal bi dünya. cok takılmamak lazım. kedi kesen tarikat dizisi bile olabilir bence cok mu acık görüşlüyüm. :D kesin abi dizide kedileri. sonra izleyek. kaliteli yapın. tabi gercekte kedi ölmücek. yani

yanıt0
yanıt0
KUMLUCALI UĞUR:

TV dünyası reyting üzerine hareket eder. Konusu ve geleceği ne olursa olsun amaç reytinglerde öne çıkmaktır. O yüzden 3 sezondur tüm haftalarda en çok izlenen olan diziye kimse engel olamaz. Önemli olan bireylerin bu dişzileri çocuklarına izletmemesi gerektiğidir. Kİmse kusura bakmasın dizi Şahane kurgulanmış ve izlettiriyor kendini. sahte kahramanlıklar üzerine senaryosu yazılmış tarihi filmlerden kat kat iyi. saygılar

1
5
yanıtYanıtla
ya isimi ne yapacan. ha diyorum ali.:

sınıf diye bi dizi vardı. engel olundu. hatırlıyorum. cok da güzel oyunculuk ve konulu idi. müzükler efsaneydi

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

kardeşim diriliş cok mu iyi oda adam kesiyor adam asıyor sahnelerinde kelle uçuruyor boş yorum yapmayın çukura düşersiniz sonra :)

3
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hayır 3 sezondur varda şimdi mi gözünüze battı. Birtek çukur mu var ayrıca. diğer dizileri izlediğiniz için şikayet etmiyorsunuz tabi.

3
3
yanıtYanıtla
onur:

hayırdır sanane senın cebındenmi çıkıyor ceza iyi olmuş sonra ortalık çakma polattan ağır abilerden geçilmiyor sonr ugraş dur

yanıt1
yanıt0
kayserili cengaver:

ceza kesecek yer arıyorlar madem ceza keseceksiniz ışıksız yaya yolunda yayaların geçmesine izin vermiyorlar onalara kesin o zaman

3
3
yanıtYanıtla
Cengo:

Sen ne anlatıyorsun la :D

yanıt2
yanıt0
Mahmut:

Olmadık yerde de yayalar önümüze atlıyor. Ceza kesmesinler ama bişey yapsınlar arkadaş. Adam önüme atlıyor ne sağa ne sola bakma var. Geçerken de sanki podyumda yürüyor 2 saatte geçiyor.

yanıt1
yanıt0
miran:

final yapsınlar bence yazık çünkü

4
2
yanıtYanıtla
goygoçeya:

internetteki platformlara geçsin herkes rahat etsin

5
0
yanıtYanıtla
yokkk:

bu dizi daha 5 sezon sürer istediği kadar şikayet edilsin

3
2
yanıtYanıtla
ÖYLE OLUR DEĞİLMİ:

TOLUM AHLAKINI BOZAN ŞİDDET ENTRİKA YALAN DOLAN TOLUMUMUZDA SEVİYOR AÇIKCASI AMA BENCE O DİZİLERN YAYINDAN KALKMALI

2
3
yanıtYanıtla
maydonoz.:

ahlakın bozduysa demek ki ahlakın bozulmaya meyilli bunda suç kimde dizide mi güldürmesinler.

yanıt0
yanıt0
KAYSERİ38:

MERAK EDİYORUM AYNI CEZA DEVLETİN KANALINDA YAYINLANAN EDHO İÇİNDE UYGULANACAK MI ACABA?

4
1
yanıtYanıtla
Gün:

Yahu af çıkaran bahçeli ve sizin partileriniz değil mi af çıkarırken acımıyorsunuz da dizide suç işlenince mi acıyorsunuz. Aftan kaç kişi mağdur olacak mağdurlara acıyormusunuz ne kaar umrunuzda doğruyu söyleyin.

2
2
yanıtYanıtla
Engin:

Sanki türk toplumu melekte diziyle bozuluyor. Türk toplumu zaten eskiden de kötüydü bencil ve çıkarcıydı. Hatta daha bile kötüydü. Sen devlet olarak caydırıcı ceza veremiyorsan suçu diziye atma.

2
2
yanıtYanıtla
Birbey:

RTÜK ''ün Samimi olduğuna inanmıyorum. Neden? Aynı durumu neden Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine uygulamıyor. Dizide sanki Devlet Kendiledir. Hiç bir tutuklama, hiç bir karede emniyet güçleri görülmüyor. Yargılama yok. nerdesin RTÜK.

4
0
yanıtYanıtla
BELHANDA:

RTÜK REMSEN UYUYOR BU VE BUNA BENZER DİZİLER DERHAL YAYINDAN KALDIRILMALI ONLAR ÇUVL DOLUSU PARA KAZANIRKEN YENİ NESİL ÇUKURUN SAÇMA SAPAN ŞİDDET OLAYLARI İLE YETİŞCEK

3
0
yanıtYanıtla
asd:

toplumun içine ettiniz oğlum. gelin ergen liselileri görün. hepsi çukur. özent. bumu dur topluma vereceğiniz mesaj. bir nesli bozuyorsunuz farkında değilmisiniz.

3
0
yanıtYanıtla
bug:

çukuy

1
2
yanıtYanıtla
İMAM BAYILDI:

ŞU AŞK DİZİLERİNE DE EL ATSANIZ

3
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

BU ŞİDDET DİZİLERİ KALDIRIL MALI TOPLUMU KÖTÜ ETKİLİYOR EY RÜTÜK ORDAMISIN. . . . . . . . . . . . .

2
1
yanıtYanıtla
DENİZ CAN:

ATV nin hemen hemen bütün dizileri kavga dövüş silah çerçevesinde oluyor. Niye bu kanalın dizilerine ceza verilmiyor

2
0
yanıtYanıtla
Onur:

Beğenmeyen izlemesin mesela inanmadığım haber kanalını dahi zaplamıyorum ne cehalet be kardeşim beğeni zevkleri törpüleyip kendi dar kalıplarınıza sokmayın insanları yeter artık tarih filmlerinde de savaş filmlerinde aksiyon filmlerinde de normal kalıplar bunlar tür diyorum

1
1
yanıtYanıtla
xman:

KRAL ŞAKİR BİLE DAHA İYİ BUNDAN

1
1
yanıtYanıtla
PARA BABASI:

ÇUKUR DA NE YAWW. . TV''LERDE 18 GÖRMEK İSTERİZ ARDIK. DOĞAL OLUN.

2
0
yanıtYanıtla
Rancit:

Kesin uleyyynnn

1
1
yanıtYanıtla
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title