Haberler

Ronaldo'ya Servet

İngiltere Premier Ligi Lideri Manchester United'in Portekizli Kanat Oyuncusu Cristiano Ronaldo İçin İspanyol Real Madrid'in Kesenin Ağzını Açtığı İddia Edildi.

İngiltere Premier Ligi lideri Manchester United'in Portekizli kanat oyuncusu Cristiano Ronaldo için İspanyol Real Madrid'in kesenin ağzını açtığı iddia edildi.

İngiliz The Guardian gazetesinin haberine göre, sezon sonu Portekizli yıldız futbolcuyu mutlaka kadrosuna katmak isteyen Real Madrid'in Ronaldo için Manu'ya 54 milyon Avroluk bir transfer teklifiyle gideceği belirtildi. İngiltere Premier Ligi ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Ronaldo'yu takımda tutmak isteyen Manchester United'in sözleşme uzatma teklifinde bulunduğu ancak görüşmelerin başarısız olduğu kaydedildi.

The Guardian'ın haberinde “Real Madrid, yldız futbolcunun menajeriyle görüşmeye başlayarak Ronaldo'yu transfer etme girişimlerine hız kazandırdı. Ronaldo, sezon sonunda Real'in son “galactico”su olabilir” diye yazdı. Real Madrid'ten Franco Baldini ve Predrag Mijatovic'in Londra'da Manchester Unitedlı Jorge Mendes ile Ronaldo'nun transferiyle ilgili dün bir görüşme yaptığı da gazetede yer aldı. Genç yıldız için 54 milyon avroluk bir fiyat biçilirken, bu rakamın 2002 yılında Zinedine Zidane'a verilen 46 milyon avronun üzerine çıkarak dünya futbol tarihinin en pahalı transferi konumuna yerleşeceği ileri sürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title