Haberler

Ronaldo'nun Juventus'tan ayrılarak PSG'ye gitmek istediği iddia edildi

Güncelleme:

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun ayrılık kararı aldığı ve bunu menajeri Jorge Mendes'e ilettiği iddia edildi. Portekizli oyuncunun PSG'ye gitmeyi planladığı belirtildi.

İtalyan devi Juventus'un Portekizli süperstarı Cristiano Ronaldo, takımdan ayrılıyor. Libero Gazetesi'nde görev yapan Fabio Santini, 7 Gold kanalında yaptığı açıklamalarda oyuncunun ayrılık kararı aldığını ifade etti.

Santini'nin açıklamasında, Cristiano Ronaldo'nun ayrılık kararını menajeri Jorge Mendes'e ilettiği ve yeni bir macera istediği iddia edildi.

"PSG'YE GİTMEYİ PLANLIYOR"

Cristiano Ronaldo'nun yeni durağına ilişkin de açıklamada bulunan Santini, "Portekizli yıldız, Fransa'ya PSG'ye gitmeyi planlıyor. Durumun nasıl gelişeceğini göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Juventus'un da bir süredir oyuncunun yüksek maaşından dolayı rahatsız olduğu ve yolları ayırmaya sıcak bakabileceği belirtiliyordu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Jorge Mendes Juventus PSG Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500

Yorumlar (9)

MESRON:

Meeessi ve ronaldo aynı takıma gelsin artık

0
5
yanıtYanıtla
xxx:

come to beşiktaş!!

1
2
yanıtYanıtla
cimbomlu:

Hani M. united, e gidecekti.

1
1
yanıtYanıtla
ŞAMPİYON GALATASARAY:

M. united e gitmesi gerekir ama şimdi değil m. united psg münih barcelona gibi kadrosu olursa ronald oraya daha çok yakışır şimdi giderse juventus tan ayrılmasının mantığı yok hemen hemen aynı kadro bence eski takımına dönmesi gerekiyor real madrid ekeyifsiz gözüküyor

yanıt0
yanıt0
Futbol Yorumcusu:

Messi de PSG''ye giderse hücum hattı solda Neymar sağda Mbappe on numarada Messi ve forvette Ronaldo şov yapan efsane bir takım olur.

2
0
yanıtYanıtla
Azat.N:

Yenede izine dönsün reala

1
0
yanıtYanıtla
Hacı Arif Efendi:

Bu adamlar dünyaya çivi çakmaya gelmiş. Messi ve Ronaldo''nun PSG''ye gitmek istemelerinin sebebi para kazanmak. Emeklilik yaşı gelmiş futbolcuya dört senelik sözleşme ve yıllık yüz milyon euro hangi kulüp verir yahu. . .

0
0
yanıtYanıtla
talat61:

hacıarif efendi size ve futbol yorumcusuna net bir şekilde katılıyorum. ikiside tam tespit

0
0
yanıtYanıtla
Sozde:

Son durak Turkiye hadi bakalim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title