Haberler

    Ronaldo'nun Hedefi Kendini Geçmek!

    Attığı 90 gol ile Şampiyonlar Ligi tarihinin en golcü oyuncusu unvanının sahibi olan Real Madrid'in Portekizli süper yıldızı Cristiano Ronaldo, bu sezon da gol krallığı yarışını zirvede götürüyor.

    SPORCOPE DIŞ HABERLER - Attığı 90 gol ile Şampiyonlar Ligi tarihinin en golcü oyuncusu unvanının sahibi olan Real Madrid'in Portekizli süper yıldızı Cristiano Ronaldo, bu sezon da gol krallığı yarışını zirvede götürüyor.

    Oynadığı 8 mücadelede 13 gol atan Portekizli oyuncu, Şampiyonlar Ligi'nde 17 golle kendisine ait olan 'Bir sezonda en fazla gol atan oyuncu' rekorunu geliştirmek istiyor.

    Real Madrid ile çeyrek finale yükselen Cristiano Ronaldo'nun hedefi, hem takımını şampiyonluğa taşımak hem de 17 golü geçerek kendi rekorunu geliştirmek. 2013/14 sezonunda Real Madrid Devler Ligi'ni Atletico Madrid'i yenerek kazanmış, Ronaldo da gol rekoru kırarak sezonu tamamlamıştı.

    Portekizli süper yıldız, bu sezon ligde oynadığı 28 maçta 27 gol ve Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 8 maçta 13 gol atarak toplamda 40 gole ulaştı ve üst üste 6 sezon 40 gol barajını geçmiş oldu.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Real Madrid Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title