Haberler

Cristano Ronaldo'nun Rekor Kırdığı Maçta Juventus, Genoa ile Puanları Paylaştı

Güncelleme:

İtalya Birinci Futbol Liginin 9. haftasında lider Juventus, Genoa'yla 1-1 berabere kalarak ilk kez puan kaybı yaşadı. Takımının tek golünü kaydeden Ronaldo, Avrupa'nın 5 büyük ligindeki takımlarda 400. kez ağları sarsan ilk oyuncu olarak yeni bir rekora daha imza attı.

Juventus, Genoa ile 1-1 berabere kaldı. Torino kentindeki Juventus Stadında oynanan mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi ekip, Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun 18. dakikadaki golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda daha atak bir görüntü sergileyen Genoa, Daniel Bessa'nın 67. dakikada kaydettiği golle durumu 1-1'e getirdi ve karşılaşma, bu skorla sona erdi.

RONALDO TARİHE GEÇTİ

Takımının tek golünü kaydeden Ronaldo, Avrupa'nın 5 büyük ligindeki takımlarda 400. kez ağları sarsan ilk oyuncu olarak yeni bir rekora daha imza attı. Bu sonuçla ligde ilk kez puan kaybeden Juventus, 25 puanla liderliğini korudu. Genoa ise 13 puanla 10. sıraya yükseldi.

Kaynak: AA / Spor

İtalya Serie A Juventus Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

dürbünlü:

RONALDO:ADAM’dır

19
2
yanıtYanıtla
NECO:

Aynen hocam.

yanıt10
yanıt2
q7:

come to beşiktaş

9
7
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Gelirken yanında bolca tiner getir Ronaldo’ emi

yanıt0
yanıt0
jjj:

anca kramponlarini alirsiniz siz

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

Ronaldo varsa juve sampiyon

6
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title