Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ronaldo'yu Messi'ye Tercih Etti

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ronaldo mu Messi mi?" sorusuna "Ronaldo'ya hayranım. Maçtaki performansı, hele hele Filistin meselesindeki karakteri çok önemli. Onun için alkışlıyorum" cevabını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) binasından sosyal medya üzerinden yayımlanan "Gençlik ve Teknoloji Buluşması" programında gençlerle bir araya geldi, soruları yanıtladı.

"ŞU ANDA GÜÇLÜ OLANLAR YENİLİYOR"

Rusya'nın ev sahipliği yaptığı 2018 FIFA Dünya Kupası'nda favorisi sorulan ve Arjantinli futbolcu Lionel Messi ile Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo arasında karşılaştırma yapması istenen Erdoğan, "İlk önce Almanya demiştik fakat yanıldık. Almanya ilk maçta yenildi. İş biraz sıkıntıya düştü. Bütün güçlü olanlar şu anda yeniliyor. Almanya yenildi, Brezilya'nın hali ortada. Meksika acayip geldi. Bundan sonra böyle devam eder mi bilemiyorum." dedi.

Portekizli futbolcu Ronaldo'nun İspanya karşısındaki futbolunu öven Erdoğan, şöyle konuştu:

"RONALDO'NUN FİLİSTİN MESELESİNDEKİ KARAKTERİ ÇOK ÖNEMLİ"

"Portekiz berabere de olsa ben tabii gerçekten Ronaldo'ya hayranım. 'Messi mi, Ronaldo mu?' dersen hakikaten Ronaldo'yu çok daha farklı görüyorum. Hele hele o maçta hat-trick yapması çok önemliydi. Free kick zaten tartışılmaz. Öyle her babayiğidin karı değil. O maçtaki performansı, karakteri, inancı hele hele Filistin meselesindeki de karakteri, bunlar çok önemli. Onun için alkışlıyorum."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Lionel Messi Filistin Politika Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title