Haberler

    Ronaldo Golü Hatırladı, Real Madrid Avantajı Yakaladı

    Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Real Madrid, deplasmanda Schalke'yi 2-0 mağlup ederek rövanş için avantajlı bir skor elde etti.

    Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Almanya deplasmanına konuk olan Real Madrid, Schalke'yi Cristiano Ronaldo ve Marcelo'nun golleriyle 2-0 mağlup etti.

    26. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Carvajal ceza sahasına güzel bir orta yaptı. Savunmanın ofsayt diye duraklandığı anda hareketlenen Ronaldo, yakın mesafeden yaptığı kafa vuruşuyla fileleri havalandırdı. Ronaldo bu golle, 18 Ocak'taki Getafe maçından bu yana süren suskunluğuna da son vermiş oldu.

    Üç golle bu sezon Schalke'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki en golcü ismi olan Klaas-Jan Huntelaar, 32. dakikada Varane ile girdiği ikili mücadele sakatlanarak yerini Felix Platte'ye bıraktı. İlk yarı 1-0 Real Madrid üstünlüğüyle tamamlandı.

    İkici yarıda Real Madrid daha kontrollü bir oyunu tercih ederken, Schalke özellikle 60. dakikadan sonra gol arayışlarını arttırdı. Ev sahibi ekip 75. dakikada gole çok yaklaştı. Ceza sahasına uzun gönderilen topu Uchida indirdi, oyuna sonradan dahil olan Felix Platte'nin vuruşu direkte patladı. Dönen topu Uchida tamamlamak istedi, fakat bu kez de Casillas başarılıydı.

    78. dakikada gelişen Real Madrid atağında Benzema kaleciyi çalımlayıp topu ağlara gönderdi, fakat daha öncesinde Martin Atkinson Schalke'li oyuncuya yapılan faulü belirlemişti. Gol geçerlilik kazanmadı. Benzema bu pozisyondan sonra yerini Javier Hernandez'e bıraktı.

    Yalnızca iki dakika sonrasında ise gol geldi. Marcelo sol çaprazdan ceza sahasına girmeden yaptığı müthiş vuruşla uzak köşeden fileleri havalandırdı ve farkı ikiye çıkardı.

    Real Madrid bu sonuçla tur için avantaj yakalarken, Şampiyonlar Ligi'nde üst üste onuncu galibiyetini alarak Bayern Münih'in rekoruna da ortak oldu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Real Madrid Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title