Haberler

    Ronaldo: 'Favori Brezilya'

    Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldo, milli takımlarının yalnızca Dünya Kupası'nı kazanmasını değil, ortaya seyir zevki yüksek bir futbol da koymasını beklediklerini söyledi.

    Ronaldo, spor giyim firması Nike'ın Moskova'daki Gorki Park'ta  düzenlenen etkinliğinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
    Efsane oyuncu, Brezilya'nın Dünya Kupası'nı kazanma şansının sorulması  üzerine şöyle konuştu:
    "Milli takımımız şu anda çok iyi oynuyor, özellikle son iki senede  teknik direktörümüz Tite ile beraber çok daha dengeli oynamaya başladı. Milli  takımımız genç ve motivasyonu üst düzey oyunculardan oluşuyor. Genç oldukları  için ilk defa Dünya Kupası'nda oynayacak oyuncularımız da var ama bu onlarda  gerginlik değil, heyecan oluşturur. Brezilya'nın başarılı olacağına inanıyorum.  Brezilya'yı favori olarak görüyorum. Almanya, İspanya ve Arjantin de tabii ki  favoriler arasında. Fransa'nın da çok genç ve yetenekli bir kadrosu var. Dünya  Kupası'nın kazanılması için birçok faktörün bir araya gelmesi gerekiyor. Umarım  Brezilya bu faktörleri bir araya getirir ve Rusya'dan kupa ile ülkemize döneriz.  Ayrıca Brezilya Milli Takımı'ndan kupanın yanında iyi futbol da bekliyoruz.  Brezilya'ya sadece kupayı kazanmak yetmez. Brezilya Milli Takımı olarak ne kadar  güzel futbol oynadığımızı da herkese göstermemiz gerek."
    "Neymar sadece benim değil keşke Pele'nin de rekorunu geçse"
    "Neymar son maçta attığı golle Romario'nun milli takımda attığı gol  sayısını geçti, sizin gol sayınıza da yaklaştı. Neymar'ın performansını nasıl  buluyorsunuz?" sorusuna ise Ronaldo, şu yanıtı verdi:
    "Tabii ki ben Neymar'ın benim gol sayımı geçmesini de isterim. Neymar  sadece benim değil keşke Pele'nin de rekorunu geçse. Çünkü onun bu golleri atması  demek, Brezilya Milli Takımı'nın daha çok kupa kazanması ve daha çok  şampiyonluklar kazanması anlamına geliyor. Onun bu tutkusu ve isteği beni de çok  mutlu ediyor. Bu şekilde milli takımına yardım etmiş oluyor."
    "Jesus'un yeri daha garanti gibi"
    Efsane oyuncu, Brezilya Milli Takımı'nda Firmino ve Jesus arasında  yaşanan forma rekabeti hakkında ise "Her zaman Brezilya'da bu rekabet olacaktır.  Çünkü Brezilya Milli Takımı dünyanın en iyi oyuncularından oluşuyor. Tüm  Brezilyalı futbolcular Avrupa'nın büyük takımlarında oynuyor. Burada tabii ki en  büyük görev Tite'ye düşüyor. Gabriel Jesus'un yeri daha garanti gibi gözüküyor.  Oynadığı maçlarda goller attı. Tabii ki aynı şekilde yedek kulübesinde oturan  Firmino da Brezilya için itici bir güç olacaktır." yorumunda bulundu.
    Ronaldo, teknik direktör Tite'nin Real Madrid'e gideceği iddialarının  hatırlatılması üzerine, "Şu an bu dedikodular niye çıkıyor bilmiyorum. Hepimizin  milli takımın başarısına odaklanmamız gerek. Milli takımı karıştıracak hiçbir  ortamın oluşturulmaması gerek." diye konuştu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title