Haberler

    Real Madrid'in Portekizli Yıldızı Ronaldo Maaşına Zam İstedi

    Güncelleme:

    Real Madrid ile tarih yazan Cristiano Ronaldo, Neymar ve Messi'nin kazandığı maaşı dile getirdi ve zam istedi.

    Real Madrid ile Şampiyonlar Ligi'nde zafere ulaşarak kariyerinde beşinci kez bu turnuvanın zirvesine çıkan Cristiano Ronaldo ile ilgili flaş bir iddia gündeme geldi.

    SKY Sports'un geçtiği habere göre Ronaldo'nun aldığı maaş nedeniyle sıkıntıda olduğu öne sürüldü. Portekizli yıldızın Neymar ve Messi ile kendini kıyasladığı ve zam istediği aktarıldı.

    RAKİPLER KADAR MAAŞ İSTEDİ

    Buna göre Ronaldo'nun Messi'nin 750 bin pound ve Neymar'ın 600 bin pound alması, kendisinin de 350 bin pound alması nedeniyle sıkıntıda olduğu kaydedildi. Ronaldo'nun daha iyi şartlarda ve rakipleri kadar maaş istediği vurgulandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Lionel Messi Real Madrid Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (23)

    Bayburtlu Bedevi:

    gözünü kara toprak doyursun ronaldo.,!

    26
    41
    yanıtYanıtla
    Beyaz dişli zenci:

    Amin.,

    yanıt14
    yanıt21
    Adınızı Yazın:

    adamımm yaa hala çok hırslı seviyorum seni

    37
    5
    yanıtYanıtla
    FİLOSOFYA:

    oğuzhan 150 milyon len

    26
    10
    yanıtYanıtla
    ilahiyatçı:

    adam haklı bu devirde asgari ücretle 4 çocuk geçindirmesi zor

    26
    1
    yanıtYanıtla
    İsimsizler:

    Adam haklı nasıl geçinecek o parayla :)

    18
    0
    yanıtYanıtla
    SEDA:

    NE İSTİYOSA ONU VERİN BENİM RONALDOMA:)

    8
    2
    yanıtYanıtla
    Siverekli:

    Bizim siveregi UEFA ya tasisin , bizim başkan değil 350 paunt, 3500 paunt verir haaa bak

    4
    6
    yanıtYanıtla
    EKO:

    messi ve neymardan daha fazla yardım sever ronaldo bence

    8
    1
    yanıtYanıtla
    Gökhan:

    Fenerbahçe ye gel sena yılık 200 milyon pound verirler Kat üzerinde 10 diye gözükür el altı 200 300 milyon alırsın van persie 60 milyon euro alıyordu top oynamadı halde

    6
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title