Haberler

    Ronaldo'dan Doğduğu Yere Yardım Eli!

    Son 3 gündür Madeira'yı saran yangınlarla uğraşan ada halkına, yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'dan maddi yardım teklifi geldi.

    Son 3 gündür Madeira'yı saran yangınlarla uğraşan ada halkına, yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'dan maddi yardım teklifi geldi. Dünyanın sayılı cennet köşelerinden olan ve C.Ronaldo'nun büyüdüğü yer olan Madeira'daki bu felaket yıldız futbolcuyu da çok üzdü. Yangınlarda 4 kişi hayatını kaybetti, 1000'den fazla insan evlerinden ayrılmak zorunda kaldı.

    Yangınların kundakçılar tarafından çıkarıldığı tahmin ediliyor. Bir çok şüpheli geçtiğimiz günlerde gözaltına alındı.

    Madeira'da zarar büyük!

    İspanya ve İtalya hükümetleri de yardım amacıyla Madeira'ya yangın uçaklarından gönderdi. 40 evin tamamen kül olduğu, 5 yıldızlı bir otel'inde tamamen yandığı belirtildi. Yüksek sıcaklık ve rüzgarlarda sıkıntıyı arttırıyor.

    Ronaldo'nun tam olarak kaç lira vereceği bilinmiyor, ancak yıldız futbolcunun Ada'nın başkanı Miguel Albuquerqueile görüşerek, ne kadar gerekliyse o kadar veririm dediği öğrenildi.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title