Haberler

Ronaldo, Adının Seks ve Uyuşturucu Skandalıyla İlgili İlk Kez Konuştu

Milan'ın Brezilyalı Yıldızı Ronaldo, Sakatlığının Tedavisi İçin Bulunduğu Ülkesinde Adının Karıştığı Seks ve Uyuşturucu Skandalının Ardından İlk Kez Konuştu.

Milan'ın Brezilyalı yıldızı Ronaldo, sakatlığının tedavisi için bulunduğu ülkesinde adının karıştığı seks ve uyuşturucu skandalının ardından ilk kez konuştu.

Rede Globo'ya açıklamalarda bulunan Brezilyalı yıldız Ronaldo, uyuşturucu kullanmadığını, ayrıca gay de olmadığını belirterek, "Uyuşturucu kullanmıyorum, ayrıca gay de değilim. Ancak o gece otele gelenlerin erkek olduğunu anladığımda çok geç olmuştu. Büyük hata yaptım. Yaptığım hatanın büyüklüğünün farkındayım. Gelenlerin travesti olduğunu bilmiyordum. Bu kötü maceranın herkeste derin bir iz bıraktığı gerçeğini de çok iyi biliyorum, ancak bir travestinin uyuşturucu kullandığım yönundeki iddialarını kabul etmem mümkün değil. Bu iddialar doğru değil" dedi.

"Ben de bir insanım benim de zayıf noktalarım var" diyen Ronaldo, "Olmadık durumlar ile karşı karşıya kalmam da mümkün, özellikle ünlu bir isim olursanız yaptığınız bir hareket medyada çabuk yayılıyor. Bu da imajım için iyi olmadı" diye konuştu.

Bu duruma gelinmesiyle ilgili olarak ise Ronaldo, "Sevgilisi Maria Beatriz Antony ile basit bir konu yüzünden kavga ettik ve ardından Maria ailesine döndü. Bu durum sonrasında kızgınlığı ve üzüntüyü kızlarla yaşayacağım macera ile unutmak istedim. Bu şekilde bir girişimde bulundum. Ancak ortaya çıkan durum bu işleri iyice bataklığa soktu ve bunların medyaya yansıması iyi olmadı. En kısa sürede yeniden açılan yarayı onarmam gerekiyor. Herşeyi yeniden inşaa etmem gerekiyor" ifadelerini kullandı. Ortaya çıkan bu skandal sonrasında sponsorların sözleşmeleri iptal ettiği yönündeki haberleri yalanlayan Ronaldo, "Dilerim bu olan olaylar bir an önce unutulur, hayatımda yeni sayfa açılır" dedi.

(İY-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title