Haberler

Ronaldo 4 gol attı, tarihe geçmeye biraz daha yaklaştı

Güncelleme:

Portekiz EURO 2020 Elemeleri B Grubu maçında, Ronaldo'nun 4 gol attığı maçta Litvanya'yı 5-1 mağlup etti. Ronaldo attığı 4 golle gol sayısını 93'e yükselterek, milli takım düzeyinde en golcü oyuncu olmak için gereken gol sayısını 17'ye indirdi.

Cristiano Ronaldo, ilki penaltıdan olmak üzere 7, 62, 65 ve 76. dakikalarda, William Carvalho ise 90+2. dakikada Portekiz'in gollerini attı. Vytautas Andriuskevicius'un 28. dakikada bulduğu tek gol, ev sahibi Litvanya için yeterli olmadı.

Ronaldo 4 gol attı, tarihe geçmeye biraz daha yaklaştı

17 GOL DAHA ATARSA EN GOLCÜ OLACAK

Portekiz formasıyla 93 gole ulaşan Ronaldo, 109 golle milli takım düzeyinde en skorer isim olan İranlı Ali Daei'ye yaklaşmaya devam etti. Ronaldo, 16 gol attığı takdirde Ali Daei'nin rekorunu egale edecek, 17 gol atması durumunda ise tarihin en golcü milli oyuncusu olacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Litvanya Portekiz Haberler

500

Yorumlar (12)

team system:

Ronaldo Beşiktaşlıdır biliyorsunuz değil mi renkliler ?

2
14
yanıtYanıtla
Beşiktaşlılık:

bende beşiktaşlıyım da yaş 10-11 senin herhalde , , lütfen çoluk çocukarın laflarından dolayı herkesi böyle sanmayın Beşiktaşlılık ayrıcalıktır.

yanıt1
yanıt3
team system:

Bu yorumda olumsuz yada yanlış olan nedir ve yaşla alakası nasıl oluyor pek anlamadım ayrıca ben bir hayli tecrübeli bir yaştayım ! Ronaldo Beşiktaşlı ! Quaresmadan dolayı Beşiktaş ile ilgili hep güzel ve olumlu paylaşımları oldu ve Beşiktaş''ı takip ediyordu bunları hatırlamadın sanırım .

yanıt0
yanıt0
BASKETTEKİ ÜÇLÜK GİBİ Mİ:

4 gol birden diye bir şey yok futbolda. . ayrı ayrı atmış, toplamda maç içinde 4 gol atmış. bir vurdu top 4 defa girdi çıktı gibi anlatıyorsunuz

13
3
yanıtYanıtla
ayhan:

cimbomada atmıştı 4 adet. . . .

yanıt5
yanıt1
Deliyürek:

Yakışır Sana karakterli adam Helal!

7
1
yanıtYanıtla
FB Lİ:

Ne 16 sı en 50 tane atar :))

3
1
yanıtYanıtla
DURAN TEKERLEK:

bunlar hep amerikanın oyunları

1
3
yanıtYanıtla
HAYDO:

AFERİN RONALDA COCUM.

2
1
yanıtYanıtla
Q7:

ronaldoya futbolu kim öğretti Qaresmaaa

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title